Asus Vg279qm5a 27" Fhd 0.3ms 240hz Fast Ips

Ekran kartına bağlı. 2K oyun oynamak için 9060XT 16GB ekran kartıma bile güvenemedim şahsen. Her yeni çıkan oyun daha güçlü ekran kartı istiyor. Ekran kartımı da daha geçen yaz aldım, upgrade falan düşünmüyorum. O yüzden 1080p aldım mecburen. Yoksa 2K bakardım.
Kartın 2kyı havada karada kucaklar iade şansın varsa 2kya geçmen iyi olur-Asusu sevdin madem 2k 200hz olanı arada 9200 9500e iniyor yada samsung var başka konuda 6900 - Asus biraz nazlı ama(coilwhine/ölü piksel çok çıkıyor) paneli iyi gelirse rengi görüntüsü pikselleri güzel dediğin gibi, 2k olanı 1 ay kullandım şimdi iade verdim.Meğersem coilwhine varmış yeni sisteme geçince anladım eski sistem nasıl sesliyse beni uyutmuş ama renk ve parlaklığından memnundum üzüldüm iade ederken.Amazondan almak büyük şans 29.gün şak diye gönderebiliyoruz.

Tamam da dandik markalar 4-5bin liraya 1080p 200hz monitör satıyor diye kaliteli üründeki indirimi paylaşmayalım mı?
Örneğin Sapphire Pulse serisi iki fanlı en ucuz rx9060xt ekran kartı 25bin liraya satılıyor diye ben buraya normalde 35bine satılırken o an 30bine inmiş olan ASUS TUF rx9060xt paylaşsam "30bine 9060xt alınmaz, o paraya rx9070 satılıyor, kendin beğenmişsin almışsın, saçmalamışsın, konu açmak için mi açıyorsunuz" falan gibi cevaplar mı gelecek?
Forumu donanımda her şeyin en ucuzunu baz alan, marka değeri, garanti süreci, servis vs. bu işlerden hiç mi hiç anlamayan ergenler mi sardı?
Biz kaçalım o zaman @Abdullah Hacıgül reis?
Ya da şunu paylaşayım alın size SÜPER İNDİRİM 3300 liraya 1080p monitör kapışın :D

Asus monitör panelleri kronik sorunluydu en son. Ürünleri on numara bende de 144hz bir modeli var fakat ürün 1 yılını doldurmadan panelde anormal çizgiler oluştu servise gitti garanti kapsamında panel değişti falan. sonra aynı senaryo monitörün 2. senesinde de oldu, bu yüzden pek sıcak bakamıyorum. Belki yeni modellerde çözmüşlerdir bu sorunları

Asus monitör panelleri kronik sorunluydu en son. Ürünleri on numara bende de 144hz bir modeli var fakat ürün 1 yılını doldurmadan panelde anormal çizgiler oluştu servise gitti garanti kapsamında panel değişti falan. sonra aynı senaryo monitörün 2. senesinde de oldu, bu yüzden pek sıcak bakamıyorum. Belki yeni modellerde çözmüşlerdir bu sorunları
ASUS MG248QR 1080p 144hz 1ms TN panel monitörü 4Eylül 2019da aldım 8 Eylül 2026'da sahibinden üzerinde 3500e ilana koydum 2 gün sonra 3000e satıldı. Full kutu içeriğiyle verdim 7sene kullandığım monitörde tek sıkıntı yaşamadım. Sizin model neydi öyle senede bir sorun çıkarmış?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu modeli fazla incelemedim ama satıcılar "ölü piksel çıkar ya da beğenmedim diye geri yollarsan 1ay monitör beklersin" ayarında satıcılar. Bir tek mediamarkt var o da 8bine satıyor zaten. İnternetten monitör her satıcıdan alınmaz, aman dikkat.

ASUS MG248QR 1080p 144hz 1ms TN panel monitörü 4Eylül 2019da aldım 8 Eylül 2026'da sahibinden üzerinde 3500e ilana koydum 2 gün sonra 3000e satıldı. Full kutu içeriğiyle verdim 7sene kullandığım monitörde tek sıkıntı yaşamadım. Sizin model neydi öyle senede bir sorun çıkarmış?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu modeli fazla incelemedim ama satıcılar "ölü piksel çıkar ya da beğenmedim diye geri yollarsan 1ay monitör beklersin" ayarında satıcılar. Bir tek mediamarkt var o da 8bine satıyor zaten. İnternetten monitör her satıcıdan alınmaz, aman dikkat.
TUF serisi monitör benimki hocam. VG249Q model. Zaten asusun monitörleri çöptür demiyorum, bu tuf serisinin monitörlerinde problem olabilir diye düşünüyorum çünkü yalnız değilim, diğer forumlarda vs de bu konudan sorun yaşayanlar gördüm.

Amazon.com.tr satıcılı yani ölü piksel durumunda "beğenmedim" deyip hiçbir açıklama yapamdan kutusuna koyup koşulsuz iade yapabiliyorsunuz ve World kartınız varsa 9taksit yapıyor, 300tl de puan olarak geri geliyor ve 7581liraya almış oluyorsunuz. Başka yerde daha ucuza yok. ASUS kalitesi isteyenler için güzel bir seçenek. 27" olunca piksel sayma durumu falan da yok. Ha monitöre 20cm mesafeden bakacaksanız belki sorun olabilir ama 20cm mesafeden bakmak zaten normal bir şey değil sağlık açısından da. Standart IPS panel bir monitör. İhtiyacı olan kaçırmasın.
Asus tuf gibi rezalet paneli olan bir model için aşırı pahalı , almayın arkadaşlar.

Asus tuf gibi rezalet paneli olan bir model için aşırı pahalı , almayın arkadaşlar.
Dedi "ASUS'un TUF serisindeki VG259QM'den pek bir farkı olmamasına rağmen ROG etiketi yapıştırılıp daha pahalıya satıldığı için tutulmamış bir monitör." olan Asus Rog XG249CM ve "Asus tuf gibi rezalet paneli olan" dediği Asus TUF VG249Q1A monitörünü kullanan arkadaş :D

Dedi "ASUS'un TUF serisindeki VG259QM'den pek bir farkı olmamasına rağmen ROG etiketi yapıştırılıp daha pahalıya satıldığı için tutulmamış bir monitör." olan Asus Rog XG249CM ve "Asus tuf gibi rezalet paneli olan" dediği Asus TUF VG249Q1A monitörünü kullanan arkadaş :D
Zaten memnun olmadığım için önermiyorum akıllı dostum. Azıcık o minik zekanı kullanabilsen anlayacaksın ama o kabiliyet yok tabi. Düşünebileceğinden çok daha fazla monitör kullandım ve asusun monitörlerinin bir çoğu kronik problemli, forumlarda vg249q1a modelini bile aratırsan ne kadar fazla insanın aynı sorunu yaşadığını göreceksin. İyi forumlar.

Zaten memnun olmadığım için önermiyorum akıllı dostum. Azıcık o minik zekanı kullanabilsen anlayacaksın ama o kabiliyet yok tabi. Düşünebileceğinden çok daha fazla monitör kullandım ve asusun monitörlerinin bir çoğu kronik problemli, forumlarda vg249q1a modelini bile aratırsan ne kadar fazla insanın aynı sorunu yaşadığını göreceksin. İyi forumlar.
Minik mi zekamı mı kullanabilsem?
Kardeş düzgünce kendi kullandığın monitöre rezalet demeni gösterdim bu nasıl bir üslüp? Hakaret etmeden hakaret etmişsin resmen. Böyle olmaz ama ben de sana iki paragraf hakaret etmeden hakaret eder bir üslupla uzun uzun yazıp beynini mi yakayım şimdi.
Bilgi varsa söylersin alır kabul ederiz.
Rezalet panel dediğin monitörü farklı illerde denk geldikçe farklı monitörleri mağazada teşhir ürünü buldukça kasaya bağlatıp linkteki videoyu izleyerek aralarından en güzel görüneni seçerek aldım.
Peki sen önerir misin bana 27" 1080p 240-280-300hz civarı GtG 1ms ya da altı kaliteli panel. Öner ona da bakayım. Diyeyim ki ASUS TUF rezaletmiş.

Geri