S12 Serisi Tabletler Tanıtıldı/ Satışa Çıktı

Yağız.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
716
S12 Plus ve S12 Ultra tanıtıldı ama maalesef düz model gelmeyecek haliyle fiyatlar bütçe dostu tablet arayanları üzebilir.
Normalde çıkınca uzun uzun incelemek istiyordum ama s11 ultranın işlemcisini değiştirip s12 diyelim minvalinde bir tablet olmuş.
S12 Plus modeli ise 20 dakika önce satışa çıktı ve fiyatı 67499 TL gerçekten şaka gibi bir fiyat.

Son düzenleme:
Benim kafa telefon olan s serisine gitti bir an. Bu arada bu parayi tablete vermem ben tamam çok pratik işlevli ama abartı yani bir tablete 20k dan 1tl fazla para verilmez bence.

Benim kafa telefon olan s serisine gitti bir an. Bu arada bu parayi tablete vermem ben tamam çok pratik işlevli ama abartı yani bir tablete 20k dan 1tl fazla para verilmez bence.
Abartı tabii ki dostum. Bunlar bir laptop değil, laptopta yaptığın işleri bunlarda yapamıyorsun. Yanına klavye çekeyim desen hem bulması zor hem de orijinalleri 10k civarında satılıyor.
Laptoplar göre çok iyi olduğu yerler de var ama sadece çok küçük bir kesime hitap ediyor. Genel kullanım için 20k ya alacağın tablet seni rahat 5 yıl götürür zaten
Hadi benim her işimi fazlasıyla görsün de 40 olsun

Abartı dostum. Bunlar bir laptop değil, laptopta yaptığın işleri bunlarda yapamıyorsun. Laptoplar göre çok iyi olduğu yerler de sadece çok küçük bir kesime hitap ediyor. Genel kullanım için 20k ya alacağın tablet seni rahat 5 yıl götürür zaten
Hadi benim her işimi görsün de 40 olsun
Laptop bile avantajli değil ki laptop fiyatlarida abartı. Gördüğüm kadarıyla tablet fiyatına cok daha iyi laptop, laptop fiyatına çok çok daha iyi pc toplanıyor. Bu arada bende laptop kullanıyorum benim için çok rahat en ufak sıkıntı yaşamıyorum hep yanımda. Ama ona verdiğim parayla toplayabilecegim pc'nin ihtimali de hep bir ukde olarak kalmistir

Laptop bile avantajli değil ki laptop fiyatlarida abartı. Gördüğüm kadarıyla tablet fiyatına cok daha iyi laptop, laptop fiyatına çok çok daha iyi pc toplanıyor. Bu arada bende laptop kullanıyorum benim için çok rahat en ufak sıkıntı yaşamıyorum hep yanımda. Ama ona verdiğim parayla toplayabilecegim pc'nin ihtimali de hep bir ukde olarak kalmistir
Taşınabilirlik kesintisi diyelim

fiyatlar fuhuş olmuş

27 gün önce S11 Ultra aldıktan sonra aşırı koymuştu neyseki amazon iade almayı kabul etti

S11 Ultra'da 60.000TL'den giriş yapıp 40'a kadar düşmüştü. Benim merak ettiğim bu tablette kalem bile mi değişmedi?

S11 Ultra'da 60.000TL'den giriş yapıp 40'a kadar düşmüştü. Benim merak ettiğim bu tablette kalem bile mi değişmedi?
16 GB olanı 60 dan çıkıp 50 ye falan düştü ki 3 gün o fiyatta durmuş
Değişen şeyler var ancak çok minimal şeyler soğutması, çerçevesi, hoparlör konumlandırması, işlemcisi ve belli özellikler o kadar. Hiçbiri günlük kullanımda hissedilmeyecek şeyler.
Kalem konusunda zaten ne değişebilir mi klâsik yumuşak uçlu pilsiz kalem kullanıyorlar. Diğer markalardan ziyade minimal gelişmeler ile kalmaya devam ederler sonuçta bu teknolojiyle daha ne sunacaklar

Son düzenleme:
16 GB olanı 60 dan çıkıp 50 ye falan düştü ki 3 gün o fiyatta durmuş
Değişen şeyler var ancak çok minimal şeyler soğutması, çerçevesi, hoparlör konumlandırması, işlemcisi ve belli özellikler o kadar. Hiçbiri günlük kullanımda hissedilmeyecek şeyler.
Kalem konusunda zaten ne değişebilir mi klâsik yumuşak uçlu pilsiz kalem kullanıyorlar. Diğer markalardan ziyade değişmeden kalmaya devam ederler sonuçta bu teknolojiyle daha ne sunacaklar
Biraz baktım da kalemin orta kısmına tuş eklemişler. Yumuşak olmasından dolayı uzun kullanımda ucunda yamulmalar veya renk bulaşmaları meydana geliyordu. Belki bunu da gidermiş olabilirler. Konudan alakasız olarak, Apple yakın zamanda yeni bir kalem çıkaracak mı?

Biraz baktım da kalemin orta kısmına tuş eklemişler. Yumuşak olmasından dolayı uzun kullanımda ucunda yamulmalar veya renk bulaşmaları meydana geliyordu. Belki bunu da gidermiş olabilirler. Konudan alakasız olarak, Apple yakın zamanda yeni bir kalem çıkaracak mı?
S11 ultra kaleminde de tuş var zaten
Bu yazdığın seyler 12 serisinde de olur ama en azından uçları değiştirmek kolay ve ucuz. Satanı çok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,282
Üyeler
204,661
Son üye
noxennn
Geri