Everest St1 Yüksekli Ayarlı Usb Çoklayıcılı Monitör Standı 1.085,90 TL

AMYG

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,018
Yine size para harcatmaya geldim.
Taksit ve kupon seçeneklerini unutmayın.

Son 6 ayın en düşük fiyatıyla 1.085,90 TL
Usb Type a üzerinden çoklama 4x
25kg (bence 10kg den fazla yüklemeyin) taşıma kapasiteli
2 Farklı yükseltme ayaklı
IŞIKLI MIŞIKLI
Telefon tutuculu
Çekmeceli

Saydığım özellikleri ayrı ayrı bileşenden alınca bu paraya alamıyoruz.

Everest ST1 RGB Katlanabilir Yükseklik Ayarlı Monitör Standı

beyaz

Ekler

• 39018_00.webp
    39018_00.webp
    94.4 KB · Hit: 85
Son düzenleme:
nb f80 var zatem de bunu altına alsam mı acaba ıvır zıvır usb bellek dongle falan koyarım çekmeceye?

nb f80 var zatem de bunu altına alsam mı acaba ıvır zıvır usb bellek dongle falan koyarım çekmeceye?
valla ben de o yüzden çektim bi de yanına m60 ları koyucam çiçek
Hocam bunu koyunca monitör çok yüksekte kalmıyor mu?
2 farklı forumu var
410 200 75 kapalı , açık 550 200 75 yani 7.5 cm yükseliyor cevabı var ama Yerden tam olarak 8.1 cm yükseltiyo demiş bir yorum

monitörünüzün ayağı uzun bumerang şeklinde ise tam oturmayabilir arkasında duvar olmadan kullanamayabilirsiniz. ölçülerini teyit etmeniz gerekebilir. ürün yorumlarında biri paylaşmış resmini atıyorum

Ayrıca biri daha yorumunda şunu belirtmiş
27'' monitör ağırlığına pek dayanmadı, ortası sarktı o yüzden iade etmek zorunda kaldım.

yani malzeme kalitesi maşrapa plastiğinden hallice olabilir yorumları dikkate almakta fayda var. Bu marka ve muadili olan dişleri güçlü küçük boyutlu nehir balığı markasından ürün almıyorum ömrü kelebek kadar kısa

Son düzenleme:
nb f80 daha ucuz. çok garip bir marka stratejisi

monitörünüzün ayağı uzun bumerang şeklinde ise tam oturmayabilir arkasında duvar olmadan kullanamayabilirsiniz. ölçülerini teyit etmeniz gerekebilir. ürün yorumlarında biri paylaşmış resmini atıyorum

27'' monitör ağırlığına pek dayanmadı, ortası sarktı o yüzden iade etmek zorunda kaldım.

yani malzeme kalitesi maşrapa plastiğinden hallice olabilir yorumları dikkate almakta fayda var. Bu marka ve muadili olan dişleri güçlü küçük boyutlu nehir balığı markasından ürün almıyorum ömrü kelebek kadar kısa
Monitör şu şekil

Ekler

• headline.webp
    headline.webp
    39.8 KB · Hit: 73

Ben açıkçası otursa da böyle bir ürüne güvenmezdim ya. Monitör masaya vurursun sallanır, kedi zıplar düşer falan. Çok saçma bir ürün bence, masaya böyle bir bağlı bölme olsa, yine üstüne koymaktan çekinirim. Biraz daha geniş olmalı. Ayrıca masadaki yer işgalini de artırıyor, hiçbir mantıklı yanı yok. Bunun yerine monitör arkasına sol ve sağ kesin hoparlör, ıvır zıvır koymak için kutu tarzı şeyler vardır.

Ben açıkçası otursa da böyle bir ürüne güvenmezdim ya. Monitör masaya vurursun sallanır, kedi zıplar düşer falan. Çok saçma bir ürün bence, masaya böyle bir bağlı bölme olsa, yine üstüne koymaktan çekinirim. Biraz daha geniş olmalı. Ayrıca masadaki yer işgalini de artırıyor, hiçbir mantıklı yanı yok. Bunun yerine monitör arkasına sol ve sağ kesin hoparlör, ıvır zıvır koymak için kutu tarzı şeyler vardır.
aslında masa düzeni için kullanılması gereken ürün bu bence

iki tane kitap koy yükselir, kitap sayısına göre istediğin yüksekliği ayarlarsın. bunun için bin lira verilmez bence.

F80 alınır mı amazondan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,848
Üyeler
204,538
Son üye
4everSlinK
Geri