🔥İndirim Ocypus 360mm Sıvı Soğutucu 2499 TL

Bedava.Bu fiyata daha iyisi yoktur sanırım.Hem fanlarının cfm ve statik basınç değerleri iyi, hem rgb var, hemde 360mm daha ne olsun.Marka olarakta kaliteli.Pompasının motoruda iyi.

O kadar çok üretim fazlası olmuş ki bu sıvı soğutmalarda gerçekten ucuzlar..3 fan alsak zaten 2k edecek.Ama bu teste bakınca da 3500 sagoteb bile daha iyi duruyor

Son düzenleme:
%100 PWM'de Arctic Liquid Freezer III 420'yi tokat manyağı yapıyor. Evet %100 PWM testi ancak maksat maksimum ne yapabiliyor ona bakmak. 30 dakika CINEBENCH R23.2 testinde Ryzen 9 9900X ile sadece 82 derece vermiş mesela muazzam bir değer.
Ocypus-Delta-L36-White-ARGB-V2-Thermal-Performance-1-1536x771.webp

%100 PWM'de Arctic Liquid Freezer III 420'yi tokat manyağı yapıyor. Evet %100 PWM testi ancak maksat maksimum ne yapabiliyor ona bakmak. 30 dakika CINEBENCH R23.2 testinde Ryzen 9 9900X ile sadece 82 derece vermiş mesela muazzam bir değer.
Alıntıyı görüntüle
Sıvı soğutma anakart kasa gibi bileşenleri çok pahalı tutmyacaksın aslında. Adamlar on numara sıvı soğutma yapmış gerçekten. Bende 420mm artic var ama şahsen keşke bunu alsaydım diyorum. Bir tane b850 anakart asus prime yada b850m force bir tane enermax liqmaxflo 360mm veya bu sıvı soğutma tamamdır bence. Kasa olarak kafana göre al geç bir tane.

Alıntıyı görüntüle
sharkoon mu bu mu acaba

Alıntıyı görüntüle
Bende 9800x3d ve artic 3 pro 420mm var occt testinde 160w çekip 85 dereceyi gördü maks.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@İsimbulamajim değerler nasıl hocam?

Güzel soğutucu. Her zaman ilk tavsiye ettiğim 360AIO oluyor. İhtiyacı olan kaçırmasın. Sıvı soğutmaların pompa sesi rahatsız etmese ben de geçeceğim ama kule tipini bırakamıyorum.

• Hahaha
Reaksiyonlar: umix
Sıvı soğutma anakart kasa gibi bileşenleri çok pahalı tutmyacaksın aslında. Adamlar on numara sıvı soğutma yapmış gerçekten. Bende 420mm artic var ama şahsen keşke bunu alsaydım diyorum. Bir tane b850 anakart asus prime yada b850m force bir tane enermax liqmaxflo 360mm veya bu sıvı soğutma tamamdır bence. Kasa olarak kafana göre al geç bir tane.
knk anakart çok önemli ya her bileşende belirli bir alt sınır lazım.

Bende 9800x3d ve artic 3 pro 420mm var occt testinde 160w çekip 85 dereceyi gördü maks.

Kanka testi nasıl yapıyorsun ayarları atsana occt ayarlarını

çektik bakalım hayırlı olsun, beyazını kullanmıştım güzeldi

sharkoon mu bu mu acaba
Sharkoon'un incelemesi yok.

Güzel.
Güzel soğutucu. Her zaman ilk tavsiye ettiğim 360AIO oluyor. İhtiyacı olan kaçırmasın. Sıvı soğutmaların pompa sesi rahatsız etmese ben de geçeceğim ama kule tipini bırakamıyorum.
Aigo DX360 ve bu soğutucuyu çok seviyorum ya. DX360'da Techpowerup incelemesinde amiral gemisi soğutuculara kafa tutuyordu. Amiral gemisi seviyesine A seviyesi desek bu B+ olur.
2.800 TL idi o bir ara ama artık satılmıyor. GameGaraj hazır sistemlerde seçtiriyorum hep özelleştirmeside çok uygun oluyor.

nasıl alınır mı beyler sesi nasıl kaç desibel

Geri