🔥İndirim Ocypus 360mm Sıvı Soğutucu 2499 TL

Techpowerup'a göre bunun üst serileri Sigma veya Lota serileri bile 360'lığı geçemiyor. Alt serisi nasıl 420'liği geçsin? Ben o testte bir kolpalık olduğuna inanıyorum hala.
Düz Arctic Liquid Freezer III bu Pro olan değil.
Aynı sitede Arctic Liquid Freezer III 420'ninde incelemesi var.

güzel fiyat fakat bu soğutucuyla yapılan internetteki bazı testlere çok güvenmeyin. sponsorlu ve yanıltıcı içerik olabilir. arctic lf 420yi geçtiği gösteriliyor fakat lf 420yi bırakın lf 360ı bide geçme durumu tasarım kapasitesine göre çok zayıf. dikkatli olun. emsal fason üretimlern çok daha kötü performans verdiği başka testlerde görebiliyoruz
bunu bende düşündüm o testi ilgili konulara linkleyenlerden biriyim. Bu testlere ref verirken kafam çok karıştı bazıları gerçekten sahte test gibi duruyor. Bazı test ortamları hem stabil değil hem de open frame falan yapılmış ama nihayetinde fp soğutucu

bununla 9800x3d yada 9850x3d soğutabilir miyim bilen yardımcı olabilir mi

Düz Arctic Liquid Freezer III bu Pro olan değil.
Aynı sitede Arctic Liquid Freezer III 420'ninde incelemesi var.
Pro ile düz model arasındaki en büyük fark zaten sadece fan. O da 3 bilemedin 5 derece fark ettirir. Hala o saçma sonucu açıklamıyor.

Burada 1 ve 3 derece fark çıkmış.

bunu bende düşündüm o testi ilgili konulara linkleyenlerden biriyim. Bu testlere ref verirken kafam çok karıştı bazıları gerçekten sahte test gibi duruyor. Bazı test ortamları hem stabil değil hem de open frame falan yapılmış ama nihayetinde fp soğutucu
open frame bile olsa %99.9 hatalı ordaki test görseli. rog ryujinlerle dövüşen arctic lf serisi ocypusa geçildiğini sadece bu garip test görselinde gördüm. üstelik 420 bide. büyük ihtimal ya sponsorlu içerik üretilmiş yada bu testi yapan yurtdışı firması elindeki arctic lf soğutucusunu bozdu farkına varmadı öyle dümdüz test yaptı. başka türlü geçebilme imkanını bırak yanına yaklaşabilme imkanı bile yok.

open frame bile olsa %99.9 hatalı ordaki test görseli. rog ryujinlerle dövüşen arctic lf serisi ocypusa geçildiğini sadece bu garip test görselinde gördüm. üstelik 420 bide. büyük ihtimal ya sponsorlu içerik üretilmiş yada bu testi yapan yurtdışı firması elindeki arctic lf soğutucusunu bozdu farkına varmadı öyle dümdüz test yaptı. başka türlü geçebilme imkanını bırak yanına yaklaşabilme imkanı bile yok.
eskiden biri vardı o olsa 33 45 50 tanesini toplar yapardı ahhh

edit 33 ü atmayacak kadar :'(

bu soğutucu bence frozen edge ile kafa kafaya çıkar betim o yönde

Son düzenleme:
Aktif 7800x3d sistemde kullanıyorum. İşlemci Valorant ve cs2 de 62 dereceyi geçmiyor . 63 ü gördüm dersem yalancı olurum.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
kullanıyorum fp

eskiden biri vardı o olsa 33 45 50 tanesini toplar yapardı ahhh

edit 33 ü atmayacak kadar :'(

bu soğutucu bence frozen edge ile kafa kafaya çıkar betim o yönde
çok fazla önüme çıkmaya başladı bi tane artık bu ocypustan satın alıp sistem toplama rehberinde kullanacağım. hatta yarın yayınlayacağım ikinci el sistem toplama rehberi için ikinci elde baya baya bu ocypustan almaya uğraştım ama düşmedi onun yerine deepcoolun 360lığı olacak videoda.

Geri