meteq10 80+ Katılım 22 Eylül 2026 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 0 Cuma, 18:17 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Karar cihazın bugünkü fiyatı seklinde TechGuy yazmış: Arkadaşlar firmaların üst model bir ürün verme zorunluluğu yok. Şunu bir öğrenin. Devamı için tıklayın...
Karar cihazın bugünkü fiyatı seklinde TechGuy yazmış: Arkadaşlar firmaların üst model bir ürün verme zorunluluğu yok. Şunu bir öğrenin. Devamı için tıklayın...
TechGuy 80+ Gold Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 5,489 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 2,844 Cuma, 18:19 #15 meteq10 yazmış: Karar cihazın bugünkü fiyatı seklinde Devamı için tıklayın... Konuna yazdım dostum.
Clyde 80+ Silver Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 2,084 Reaksiyon skoru 916 Cuma, 18:31 #16 Tüketici Hakem Heyeti boşa var zaten demi? Bal gibi de verecekler aması yok. Elde yoksa üstü verilir markaların neyini savunuyorsunuz anlamadım? Paşa paşa karara göre üstünü vermek ZO RUN DA LAR.
Tüketici Hakem Heyeti boşa var zaten demi? Bal gibi de verecekler aması yok. Elde yoksa üstü verilir markaların neyini savunuyorsunuz anlamadım? Paşa paşa karara göre üstünü vermek ZO RUN DA LAR.