Trendyol Go'nun Müşteride Suç Bulması

PinkMonke

80+
Reaksiyon skoru
101
arkadaşlar bu ilk değil ancak şöyle söyleyeyim kulaklık aldım iadeye verdim kutu geldiğinde paramparcaydi yazdım beni suçlar gibi konuştular kanıtı attım sohbetten çıktılar. yemek sipariş ederken kupon kodlarım boş yere iptal edilmiş hadi dedim başlarım indirimine normal fiyatla alayım dedim siparişim durduk yere iptal edildi yine aynı tavır ve bu gün itibariyle trendyol plustan aldığım market indirim kuponunu bi türlü aktif edemedim yazıyorum müşteri hizmetlerine bana sen kullandın bir daha nasıl kullanabilirsin diyor diyorum ki kullanmadım yok kullandın sanki ilkokul çocuğu. böyle dalga geçer gibi ilgisizlerdi tercih etmemeniz için yazıyorum.

Zaten açık ara en rezalet pazaryeri, daha önce çok kavga ettim müşteri hizmetleriyle. Hiçbir şeyden anlamayan tiplemeleri koyuyorlar ucuza çalıştırmak için. Geçmişi sıkıntılı ve dandik bir pazaryeri. Mümkünse bir şey almayın olur biter

Zaten açık ara en rezalet pazaryeri, daha önce çok kavga ettim müşteri hizmetleriyle. Hiçbir şeyden anlamayan tiplemeleri koyuyorlar ucuza çalıştırmak için. Geçmişi sıkıntılı ve dandik bir pazaryeri. Mümkünse bir şey almayın olur biter
işte yaşamadan bilemiyor insan rezalet sistemleri var müşteri hizmetleri hicbirseyden anlamiyor zaten algı problemi olduğunu düşünüyorum çoğunun.

Sinerji ile kapışır trendyol. Olabildiğince almamaya çalışıyorum bu iki yerden

Müşteri hizmetleri kısmını home office çalışan ne idüğü belirsiz insanlara veriyorlar haliyle konuşmaları falanda bu şekilde oluyor. Tercih etmeyin alışveriş yapmayın keyfinize bakın.

amazon dışı alısveriş yapmayın son bir ayda 100k+ tv monitör ne varsa amazondan aldım. 2 kere iade yaptım, hatta anakartın ssd soğutucusunu kutuya koymayı unutmusum iade geri cevrilirmi diye düsünürken sorun yok dediler. 1000 lira fazla verin amazondan alın.

Müşteri hizmetleri kısmını home office çalışan ne idüğü belirsiz insanlara veriyorlar haliyle konuşmaları falanda bu şekilde oluyor. Tercih etmeyin alışveriş yapmayın keyfinize bakın.
aynen öyle haklısın bilinçli olacağım bundan sonra araştırıp tercih etmek en mantıklısı

Geri