Yardım Laptop Almak İstiyorum Hangi Markalardan Uzak Durmalıyım ?

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar ben laptop almak istiyorum. Oyun, video edit ve türev uygulamaları kullanmak için ihtiyacım var. bütçem 60k ve bilgisayar özellikleri ile pek bir bilgim yok. Hangi markalar dandik hangileri soğutma olarak iyi, tavsiye verirseniz çok iyi olur. Bazı markaların sistemi iyi oluyor ama soğutma anladım da çok zayıf olabiliyorlar beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz Bana çok yardımcı olursunuz.

Merhabalar ben laptop almak istiyorum. Oyun, video edit ve türev uygulamaları kullanmak için ihtiyacım var. bütçem 60k ve bilgisayar özellikleri ile pek bir bilgim yok. Hangi markalar dandik hangileri soğutma olarak iyi, tavsiye verirseniz çok iyi olur. Bazı markaların sistemi iyi oluyor ama soğutma anladım da çok zayıf olabiliyorlar beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz Bana çok yardımcı olursunuz.
İkinci el macbook pro m1 pro 32 GB ram modelini öneririm

Pil sağlığı 90%'dan yüksek olanlara bak

Tek olayı reklam olan markalardan kaçın Mesela Monster Excalibur gibi. Garanti olarak sıkıntıolan Asusdur. Arkadaş Tuf a620 almıştı ddr5 ilk çıktığında Kasanın önden gelen mavi usb 3.0 kablosunun anakarttaki yerinde 2 pin eksikdi garantiye yolladı 3k lk anakartın 2 pinini eklemeye 600 istediler fabrikasyon hatalı olmasına rağmen vs.
Onun dışında Acer alınır Hp victus serisinin sıcaklık değerleri güzel onlarda alınır. 60k civaırnda yüksek gereksinimli bi laptop alcaksan bu 2marka fp açısından değerlendirilir

Monster, Casper, Gameraider, HP Victus modelleri ve Acer V15/V16 modelleri alınmaz, rezalettir. Victus yine bu grupta bir gidere sahip.

İleride RAM takviyesi yaparsan:

Yapmazsan:

Servisleri kötüdür bunların, fakat bu fiyat bandında alınabilecek sorunsuz en donanımlı oyuncu laptopları bunlar.

öncelikle garanti ağlarına bak. asus, acer gibi markaların tek bir garanti merkezi smsinfo mu neydi acayip rezalet bir firma kesinlikle bu markalardan uzak durmak gerekiyor teknik servis firmaları değişmediyse. türkiyede servisi olan hp vardı. bence monsterda fiyatı hariç garanti işini iyi yapıyor. windows tarafında omen serisi alabilirsin.

öncelikle garanti ağlarına bak. asus, acer gibi markaların tek bir garanti merkezi smsinfo mu neydi acayip rezalet bir firma kesinlikle bu markalardan uzak durmak gerekiyor teknik servis firmaları değişmediyse. türkiyede servisi olan hp vardı. bence monsterda fiyatı hariç garanti işini iyi yapıyor. windows tarafında omen serisi alabilirsin.
ASUS ile ServisPoint ilgileniyor. HP ile BDH Bilişim ilgileniyor. BDH Bilişim, görüp görebileceğin en rezil servis. İznin dışında parça söküp takma işlemi yapılıyor, basit işlemde bile boş yere kullanıcı bekletiliyor. Servis işine girersek, HP en alınmaz marka olur.

Geri