kskral00 80+ Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 96 Reaksiyon skoru 19 Bugün, 00:33 #1 Oyunu yeni bitirdim 2024 yılında çıkmış ben sadece kalede'ki hemşire kıza ve cadı diye suçlayıp öldürdükleri kadına üzüldüm gerisinin ..K artea denen çirkin karıda dahil.
Oyunu yeni bitirdim 2024 yılında çıkmış ben sadece kalede'ki hemşire kıza ve cadı diye suçlayıp öldürdükleri kadına üzüldüm gerisinin ..K artea denen çirkin karıda dahil.
Carlo 80+ Gold Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 7,656 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 5,371 Bugün, 00:40 #2 Ben oyunu beğenmiştim. Tüm köyü cezalandırsak haklıymışız.
kskral00 80+ Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 96 Reaksiyon skoru 19 Bugün, 00:46 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Carlo yazmış: Ben oyunu beğenmiştim. Tüm köyü cezalandırsak haklıymışız. Devamı için tıklayın... artea denen karı daha güzel olabilirdi çok çirkin ben yinede dirilttim o kadar ugraştık red için kaldırdım
Carlo yazmış: Ben oyunu beğenmiştim. Tüm köyü cezalandırsak haklıymışız. Devamı için tıklayın... artea denen karı daha güzel olabilirdi çok çirkin ben yinede dirilttim o kadar ugraştık red için kaldırdım
Carlo 80+ Gold Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 7,656 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 5,371 Bugün, 00:49 #4 kskral00 yazmış: artea denen karı daha güzel olabilirdi çok çirkin ben yinede dirilttim o kadar ugraştık red için kaldırdım Devamı için tıklayın... İşte ben diriltmedim. Finalin böyle olacağını bilsem diriltirdim.
kskral00 yazmış: artea denen karı daha güzel olabilirdi çok çirkin ben yinede dirilttim o kadar ugraştık red için kaldırdım Devamı için tıklayın... İşte ben diriltmedim. Finalin böyle olacağını bilsem diriltirdim.