🔥İndirim Gigabyte B850 Aorus Elıte İce Beyaz 11.529 TL!

2 gündür bu fiyatta, amazon sinerji ve incehesap ın anlaşıp fiyat düşürdüğünü falan mı sanıyorsun? bu fiyata bunu kimse almadığı için fiyatı düşüyor
Dün indirime girmiş eeee? Kimse paylaşmamış atıldı şimdi.
Gigabyte'ın bir distributörü var, onlar söylüyor fiyat düşüyor işte. Hatta çoğu sitede fiyat düzenleme yetkileride var. Gece gece yaşanan RAM olaylarını hatırlarsınız o sistemde hata olmasından kaynaklanıyordu.
Lexar ve Corsair'de olmuştu.

Dün indirime girmiş eeee? Kimse paylaşmamış atıldı şimdi.
Gigabyte'ın bir distributörü var, onlar söylüyor fiyat düşüyor işte. Hatta çoğu sitede fiyat düzenleme yetkileride var. Gece gece yaşanan RAM olaylarını hatırlarsınız o sistemde hata olmasından kaynaklanıyordu.
Lexar ve Corsair'de olmuştu.
Abi ben bunu gördüm ama öneri olarak attım olması gereken fiyatta hatta indirime ihtiyacı var bence grafik konusunda haklısın ama acele edilmemesi gereken ürün b850 gaming de güzel fiyat ama biraz daha düşmeli

2 gündür bu fiyatta, amazon sinerji ve incehesap ın anlaşıp fiyat düşürdüğünü falan mı sanıyorsun? bu fiyata bunu kimse almadığı için fiyatı düşüyor
E tamam bu fiyata düşmüş diye haber vermek yasak mı?

Siyahını almayı düşünüp konu açmıştım ama X870E ve 850W psu 17.500e bundle halinde satıldığı için bana daha mantıklı geldi onu aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,750
Üyeler
204,516
Son üye
Cmpxy
Geri