Bütçe nedir?Yeni telefon almayı planlıyorum bu iki telefon arasında kaldım ne önerirsiniz?
yd xiaomi 15t pro "server kayıt" altelefonum baya eskidi en azından 5 yıl falan beni götürsün yeter oyun oynamayı planlamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
30.000
telefonum baya eskidi en azından 5 yıl falan beni götürsün yeter oyun oynamayı planlamıyorum
30.000
sürprize gerek yok. galaxy a57 8/256dan devam.Yeni telefon almayı planlıyorum bu iki telefon arasında kaldım ne önerirsiniz?
Ben Honor 600 alırdım. OneUI sevmiyorum, bu kişisel düşüncem. Çoğunlukla Samsung kullandıysan A57 alabilirsin.Bütçe nedir?
Ben olsam yd Xiaomi alırdım
Yok hocam bende yd xiaomi 15 ultra var zaten, özellikleri zaten şahane, yazılımı da fena değil ondan xiaomi önerdimBen Honor 600 alırdım. OneUI sevmiyorum, bu kişisel düşüncem. Çoğunlukla Samsung kullandıysan A57 alabilirsin.
Ben niye sizi alıntılamışım ya. Pardon. Bu arada ben olsam YD Xiaomi 17 Pro alırımYok hocam bende yd xiaomi 15 ultra var zaten, özellikleri zaten şahane, yazılımı da fena değil ondan önerdim
17T Pro aldım 39K kayıt dahil .Ben niye sizi alıntılamışım ya. Pardon. Bu arada ben olsam YD Xiaomi 17 Pro alırımSadece TR soran adama YD önermiyorum.
O da iyi fakat bildiğim kadarıyla server kayıt yapılamıyorBen niye sizi alıntılamışım ya. Pardon. Bu arada ben olsam YD Xiaomi 17 Pro alırımSadece TR soran adama YD önermiyorum.
Hayırlı olsun17T Pro aldım 39K kayıt dahil .
sağol hocam .O da iyi fakat bildiğim kadarıyla server kayıt yapılamıyor
Fiyatı da 30K'yı fazlasıyla aşıyor
![]()
💳 KREDİKARTI İLE TAKSİT İMKANI | Facebook
💳 KREDİKARTI İLE TAKSİT İMKANI 📦 81 İLE ÜCRETSİZ KARGO ☎️ 0533 396 89 68 WHATSAPPTAN YAZABİLİRSİNİZ 📱 Xiaomi 17 Pro — 16 GB / 512 GB ⚡ İşlemci Snapdragon® 8 Elite Gen 5 🔥 3 nm üretim teknolojisi...www.facebook.com
Hayırlı olsun