Powercolor Red Devıl Rx9070xt 55.999 TL 3 Taksit Axses ve Paraf

3 tane 8 pin giriş var bunda iyi kart 12 pin istemeyenler için nitro ile taichi 12 pin
Bir Şey Sorucam bu ürün amazon depo mu 5060ti 8 gb yoksa direkt amazon mu çünkü merak ettim baktım 32 bine satıyorlar msı ventus u

3 tane 8 pin giriş var bunda iyi kart 12 pin istemeyenler için nitro ile taichi 12 pin
Vallahi hocam red devil dan memnunum pulse almıştım 31k ya ilk çıktığında sonra red devil denk geldi 33.5k dan onu aldım en son yine aynı fiyata nitro aldım red devil alıcı çıkmamıştı sistemi satınca dedim iyiki satılmamış red devil tek eksisi benim açımdan 3x8 pin giriş kartı çok çirkin gösteriyor(zevk meselesi tabi) . evet 12pin giriş en iyisi yanma sorunları oldu ama sonradan düzelttiler ki 9070xt denk gelmedim zaten .

Top Tier 9070xt dir giriş kartların 50 bin tl üstü vermek yerine 56 bin tl ye top seviye

rakibi nitro+ 9070xt dir kıyaslama ona göre yapılmalı fiyat olarakta
Stokta olduğuna göre zor bir ihtimalde olsa belki gaming gecesinde daha uyguna gelebilir . Yinede piyasa göre alınası var tabi .

Vallahi hocam red devil dan memnunum pulse almıştım 31k ya ilk çıktığında sonra red devil denk geldi 33.5k dan onu aldım en son yine aynı fiyata nitro aldım red devil alıcı çıkmamıştı sistemi satınca dedim iyiki satılmamış red devil tek eksisi benim açımdan 3x8 pin giriş kartı çok çirkin gösteriyor(zevk meselesi tabi) . evet 12pin giriş en iyisi yanma sorunları oldu ama sonradan düzelttiler ki 9070xt denk gelmedim zaten .
sleeve kablo ile bence gayet güzel gözüküyor red devil güzel kart zaten çokta satılmıyor türkiyede getirdikleri yok şanslısın.
depo için çok dip fiyat ürünün fiyatı sinerji en ucuz resmi satıcı 32 bine dayanmış acayip olmuş 8 gb lar çok daha fazla etkilenmiş
bakacaz bakalım iyi durumdaysa tutarım beğenmezsem gönderirim geri

S

Stokta olduğuna göre zor bir ihtimalde olsa belki gaming gecesinde daha uyguna gelebilir . Yinede piyasa göre alınası var tabi .
gaming gecesine asus prime getirdiler en son 9070xt 46.500 e ama bu ürünü getirilermi bilmiyorum ama asus prime uçurmuşlar 60 bine çıkarmışlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sleeve kablo ile bence gayet güzel gözüküyor red devil güzel kart zaten çokta satılmıyor türkiyede getirdikleri yok şanslısın.

bakacaz bakalım iyi durumdaysa tutarım beğenmezsem gönderirim geri
en kötü 23 e 2.elden satarsan bile win win

Fiyatlar çok saçma sapan oldu. Geçen ay 35-40k olan kartlar 50-60k ya çıktı.

senin konunda 3 taksit vatanda 4 taksit var?
vatanda taksit 4 degil sadece paraf karta 6 taskit diger bankalara adam gibi taksit yok genl 3

dostum birişi giriş seviye birisi top seviye kullanılan malzeme kalitesi bileşen kalitesi farklı 9070xt de zaten top seviye 4 ürün var

birisi red devil , asrock taichi bride xfx mercury sappire nitro+

vatanda taksit 4 degil sadece paraf karta 6 taskit diger bankalara adam gibi taksit yok benim üründe paraf ve axses 3 taksit

dostum birişi giriş seviye birisi top seviye kullanılan malzeme kalitesi bileşen kalitesi farklı 9070xt de zaten top seviye 4 ürün var

birisi red devil , asrock taichi bride xfx mercury sappire nitro+
Tamam 3 taksit var diye tepe fiyattan 9070 XT indirim konusu açayım o zaman

Geri