beyaz/siyahGamer birisiyim genelde fps oyunlari oynuyorum uzun suredir bimde satilan oyuncu klavyesini kullaniyordumdeğişmenin vakti geldi önerebileceğiniz klavye var mı?
Siyah tercihimdir hocambeyaz/siyah
meyergaming.com
www.klassegear.com
türkçe q olsa güzel olurKlasseGear Feel LE sürümünü aldım. Bence gayet iyi. Amazon üzerinde peşin fiyatına 6 ay taksit imkanı var. Ayrıca sorun yaşarsanız Amazon arkanızda durur. KlasseGear mousepad, skates ve IEM kulaklığından memnun oldum. Fare fiyatlarına göre kötü özellikler barındırıyordu, o yüzden tek falsolu kısımları fare gibi bence.
Bu üründe de Wraith W75 biraz örnek almışlar. Feel LE hariç tuşlarda Türkçe kelimeler var ve ışık geçiriyor. Feel LE'de ışık geçiriyor, ama tasarımı bozmasın diye tuşların size bakan kısmında kalıyor. Havit KB904L sesinden şikayetçiydim ve klavye yükseltme fikrim vardı. Ama çoğu ürüne ya tasarım ya da fiyattan cayıyordum. Bu taksitli olunca şans veresim geldi, gasket yapısı güzel, keycaps hissi de iyi ve özellikle fare tekerleği çok rahat dönüyor. Normalde çoğu fare aşırı yavaş dönen ve beni FN+F11, F12 ile ses aç ve kısmaya iterdi.
Klasse K75 HE Manyetik Klavye (Mist Pearl) | Türkçe Shine Through Key Cap : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse K75 HE Manyetik Klavye (Mist Pearl) | Türkçe Shine Through Key Cap : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Işıkları mor yaptım da benim telefon mavi olarak göstermiş.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu arada ona Türkçe Q denmiyor, dizilim ile klavye düzeni ayrı şeyler. Büyük enter daha çok Avrupa'da kullanılan bir şey. Bize de eğitim yoluyla yamıyorlar. Sonradan çoğu ülke genel kullanımda küçük entera geçiyor. Yani her türlü Türkçe Q diziliminde kullanıyorsunuz. Büyük enterda sadece virgülün yeri değişiyor. Bence daha konforsuz, KlasseGear ürünlerinde Türkçe keycaps var, tuşlar ışık geçiriyor ve keycapsler kaliteli.türkçe q olsa güzel olur
Mist pearl olan modelini sipariş ettim hocamBu arada ona Türkçe Q denmiyor, dizilim ile klavye düzeni ayrı şeyler. Büyük enter daha çok Avrupa'da kullanılan bir şey. Bize de eğitim yoluyla yamıyorlar. Sonradan çoğu ülke genel kullanımda küçük entera geçiyor. Yani her türlü Türkçe Q diziliminde kullanıyorsunuz. Büyük enterda sadece virgülün yeri değişiyor. Bence daha konforsuz, KlasseGear ürünlerinde Türkçe keycaps var, tuşlar ışık geçiriyor ve keycapsler kaliteli.
Klasse K75 HE Manyetik Klavye (Mist Pearl) | Türkçe Shine Through Key Cap : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse K75 HE Manyetik Klavye (Mist Pearl) | Türkçe Shine Through Key Cap : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ben bakmadan yazmaya alıştığımdan Feel sürümü rahatsız etmiyor. Düz süürmlerini de alabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben genel olarak küçük entera alışmanızı öneririm. Çoğu ürün bunu kullanıyor. Alışınca büyük enterin ne kadar angarya olduğunu da anlıyorsunuz. Yukarıdaki görseldeki üç model (Feel LE hariç) tuşlar ışık geçiriyor ve Türkçe keycaps içeriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani illa büyük enter şartsa, %75 civarında sadece şu ürünü bulabildim. D&R için Türk Telekom uygulamasında falan ekstra kupon olabilir. Sepette ₺2500 daha uyguna da alabilirsiniz.
Havit Gamenote KB916L Pro-TUR RGB Manyetik Mekanik Oyuncu Klavyesi - Beyaz
Havit Gamenote KB916L Pro-TUR RGB Manyetik Mekanik Oyuncu Klavyesi - Beyaz en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Firmalar ayrıca belirtmedikleri sürece, fason veya yabancı markalar küçük enter düzenine göre keycaps üretiyor. Dediğim gibi aradaki tek fark virgülün yeri. Yani küçük enter diziliminde de, Windows'un klavye dili Türkçe Q olduğu sürece öyle kullanırsınız ki bu üründe Türkçe Q şeklinde karakterler keycapslere işlenmiş durumda
evet bu olayı iyimiş ben büyük enterdan daha çok ziyade türkçe q istiyorum bu parala bir sürü klavye var ama türkçe q yok şimdi asıl soru bu paralara veya en çok 5k ya alınabilcek klavye bumu birtane asus tuf k3 rgb red gördüm oda bana iyi geldi ne yapacağımı bilemedim sence alınır mı? bu taksitide varmış direk yapıştırabilirimBu arada ona Türkçe Q denmiyor, dizilim ile klavye düzeni ayrı şeyler. Büyük enter daha çok Avrupa'da kullanılan bir şey. Bize de eğitim yoluyla yamıyorlar. Sonradan çoğu ülke genel kullanımda küçük entera geçiyor. Yani her türlü Türkçe Q diziliminde kullanıyorsunuz. Büyük enterda sadece virgülün yeri değişiyor. Bence daha konforsuz, KlasseGear ürünlerinde Türkçe keycaps var, tuşlar ışık geçiriyor ve keycapsler kaliteli.
Ben bakmadan yazmaya alıştığımdan Feel sürümü rahatsız etmiyor. Düz süürmlerini de alabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben genel olarak küçük entera alışmanızı öneririm. Çoğu ürün bunu kullanıyor. Alışınca büyük enterin ne kadar angarya olduğunu da anlıyorsunuz. Yukarıdaki görseldeki üç model (Feel LE hariç) tuşlar ışık geçiriyor ve Türkçe keycaps içeriyor.
Yani illa büyük enter şartsa, %75 civarında sadece şu ürünü bulabildim. D&R için Türk Telekom uygulamasında falan ekstra kupon olabilir. Sepette ₺2500 daha uyguna da alabilirsiniz.
Havit Gamenote KB916L Pro-TUR RGB Manyetik Mekanik Oyuncu Klavyesi - Beyaz
Havit Gamenote KB916L Pro-TUR RGB Manyetik Mekanik Oyuncu Klavyesi - Beyaz en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Firmalar ayrıca belirtmedikleri sürece, fason veya yabancı markalar küçük enter düzenine göre keycaps üretiyor. Dediğim gibi aradaki tek fark virgülün yeri. Yani küçük enter diziliminde de, Windows'un klavye dili Türkçe Q olduğu sürece öyle kullanırsınız ki bu üründe Türkçe Q şeklinde karakterler keycapslere işlenmiş durumda.
Red switch ve eski bir ürün, yani %100 şartsa GameRaider daha iyi ürünü var. Keychron ürettiriyorlar.evet bu olayı iyimiş ben büyük enterdan daha çok ziyade türkçe q istiyorum bu parala bir sürü klavye var ama türkçe q yok şimdi asıl soru bu paralara veya en çok 5k ya alınabilcek klavye bumu birtane asus tuf k3 rgb red gördüm oda bana iyi geldi ne yapacağımı bilemedim sence alınır mı? bu taksitide varmış direk yapıştırabilirim
Hayırlı olsun.Mist pearl olan modelini sipariş ettim hocam
Orjinal sitesinden sipariş ettim ama amazonda işlemde sorun çıkıyordu