Afacan Dennis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 263
Yurtdışısına ne diyolar bunun fiyat olarak dostlar
35Yurtdışısına ne diyolar bunun fiyat olarak dostlar
Bedava valla 15t pro su bile iyiydi bunun sim takıp direk kullanılıyomu tr de
Evet, online olarak satan güvenilir satıcılar mevcutBedava valla 15t pro su bile iyiydi bunun sim takıp direk kullanılıyomu tr de
Xiaomi 17T Pro 5G Akıllı Telefon 12+512GB,Siyah,7000mAh batarya | Leica 5x Periscope Kamera,6.83 inç 144Hz AMOLED Ekran, 100W HyperCharge : Amazon.com.tr: Elektronik
Xiaomi 17T Pro 5G Akıllı Telefon 12+512GB,Siyah,7000mAh batarya | Leica 5x Periscope Kamera,6.83 inç 144Hz AMOLED Ekran, 100W HyperCharge : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
1) Hayır. Alakası yok. HyperOS reklamsız. MIUI 14'de bir saçmalık yaptılar ve üzerlerinden atamıyorlar. Xiaomi işte.Sürekli reklam atıp duruyorlar mı bu xiaomi telllerde ?
Birde apple watch androidlerde çalışır mı ?
Şuan 11 var 6 sene oldu artık değiştirmem lazım iphoneler pahalı androide geçeyim diyorum önceden aldığım Watch var o yüzden sordum1) Hayır. Alakası yok. HyperOS reklamsız. MIUI 14'de bir saçmalık yaptılar ve üzerlerinden atamıyorlar. Xiaomi işte.
2) evet, ama iPhone yoksa niye Apple watch alasınız ki?
Aslında reklam , mi video , xiaomi game hub , xiaomi nin kendisinin oluşturduğu programlar önerileri yani bildirimleri trojen virus ü gibi yapmış onları kapatınca reklam bildirimi gelmiyor , 3 haftadır m8 pro kullanıyorum bundan başka sorunlar da var xiaomi gereksiz bir yazılıma sahip android 16 işletim sistemine niye bu kadar saçma özellikler ekledin , hiç koymasa nothing gibi yada sade google gibi android sürümlerine hiç bir şey eklemeden sadece optimize edip getirse dört dörtlük ürünler yazılım yüzünden kamera da çektiğin fotoğraflar bulanık gibi gözüküyor 3 sabiye bekliyorsun fotoğraf netleşiyor yazılım da o kadar gereksiz şey var ki işlemcisi 7 s gen 4 olmasına rağmen yetmiyor , arayüzde kasma sorunu yok tabii ki de işlemci yüzünden kasmıyor ama kamera performansı iyi denilebilecek seviyede olmasına rağmen yazılım sorunları bunu kötüleştiriyor evet yeni güncelleme de düzeliyor ama bir yerden sonra yene bozuluyor bu şu demek bu cihazlar güncelleme desteği bittiği an işi bitmiş demektir , samsung apple gibi değil kısacaSürekli reklam atıp duruyorlar mı bu xiaomi telllerde ?
Birde apple watch androidlerde çalışır mı ?
Ucuza samsung s 25 yada fe bulursan al , katlanabilir diyorsan z flip 6 şu an ucuz sıfırları , beklerim diyorsan honor magic 8 pro black friday de yene 65 - 60 düşer amiral gemisi olarak tek bu var bu fiyatlardaŞuan 11 var 6 sene oldu artık değiştirmem lazım iphoneler pahalı androide geçeyim diyorum önceden aldığım Watch var o yüzden sordum
Teşekkürler hocam Apple Watch ile ilgili soruma ne diyorsunuz ?Aslında reklam , mi video , xiaomi game hub , xiaomi nin kendisinin oluşturduğu programlar önerileri yani bildirimleri trojen virus ü gibi yapmış onları kapatınca reklam bildirimi gelmiyor , 3 haftadır m8 pro kullanıyorum bundan başka sorunlar da var xiaomi gereksiz bir yazılıma sahip android 16 işletim sistemine niye bu kadar saçma özellikler ekledin , hiç koymasa nothing gibi yada sade google gibi android sürümlerine hiç bir şey eklemeden sadece optimize edip getirse dört dörtlük ürünler yazılım yüzünden kamera da çektiğin fotoğraflar bulanık gibi gözüküyor 3 sabiye bekliyorsun fotoğraf netleşiyor yazılım da o kadar gereksiz şey var ki işlemcisi 7 s gen 4 olmasına rağmen yetmiyor , arayüzde kasma sorunu yok tabii ki de işlemci yüzünden kasmıyor ama kamera performansı iyi denilebilecek seviyede olmasına rağmen yazılım sorunları bunu kötüleştiriyor evet yeni güncelleme de düzeliyor ama bir yerden sonra yene bozuluyor bu şu demek bu cihazlar güncelleme desteği bittiği an işi bitmiş demektir , samsung apple gibi değil kısaca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ucuza samsung s 25 yada fe bulursan al , katlanabilir diyorsan z flip 6 şu an ucuz sıfırları , beklerim diyorsan honor magic 8 pro black friday de yene 65 - 60 düşer amiral gemisi olarak tek bu var bu fiyatlarda
Rica ederim , hiç apple watch kullanmadım , çalışır , muhtemelen tam performansta çalışmaz gibi geliyor yanlış bilgi olmasınTeşekkürler hocam Apple Watch ile ilgili soruma ne diyorsunuz ?
Magic 8 pro mantıklı mıdır o fiyatlara yoksa iPhone 17e falan mı alsam en uygun o var çünkü
Güvenilir satıcı nereler var hocam ?Evet, online olarak satan güvenilir satıcılar mevcut