mesela bir oyun indirince evin interneti komple çöküyor telefondan ve bilgisayardan hiçbirşey yapılmıyor airfiber mantıklı bir karar mı?
ADSL var sanırım sende, öncelikle altyapı sorgula belki VDSL vardır. Yoksa da Airfiber ile kıyası şöyle yapabilirsin:mesela bir oyun indirince evin interneti komple çöküyor telefondan ve bilgisayardan hiçbirşey yapılmıyor airfiber mantıklı bir karar mı?
Evet ADSL var. Dediğin gibi sorguladım sadece altyapı vardır gözüküyor VDSL vardır tarzı bir bilgi yok. Airfibere gelicek olursak antalyada yaşıyorum ara ara fırtınalar oluyor kışın sahilde yaşadığım için. Ayar eksikliğini nasıl yapabilirim?ADSL var sanırım sende, öncelikle altyapı sorgula belki VDSL vardır. Yoksa da Airfiber ile kıyası şöyle yapabilirsin:
Airfiber hava koşullarından etkilenir kötü havada performans düşer firma aynı antene çok kişi bağladıysa yine yoğunluktan hız düşebilir. Ping de genelde koşullardan etkilenir online rekabetçi oyunlarda üzebilir. Hız ise firmadan firmaya değişir, Airfiber alsan bölgendeki firma ne hız sunuyor ona bak hız farkı çoksa o konuda yüzünü güldürür.
ADSL dümdüz kötüdür ama koşullardan çok daha az etkilenir ve uygun modem ve ayarlama ile çok stabil Ping alınabilir. Bahsettiğin çökme de biraz ayar eksikliği kaynaklı o çözülebilir.
Teşekkür ederim hocamallah kolaylık versin arkadaşlarınza
görüntü alınca ekran siyah oluyor ama yazarak söyleyeyim.altyapını gibirnetten sorgula çıkan sonucu at buraya
hocam sizde sadece adsl varmış bende eskiden 20 mbit vdsl çıkıyordu zorla 5 kere arayıp vdsle geçirtmiştim hattı toplam hız 25 mbit mi ne olmuştu.görüntü alınca ekran siyah oluyor ama yazarak söyleyeyim.
Boş Port:Var
Altyapı Tipi:ADSL
Maksimum Hız:15 Mbps'e kadar
Mesafe:1337 metre
Ayrıyeten GIBIRnet adresinizde kullanılabilir diyor.
hocam bende vdsl var ama altyapı yok 2mb hızda internet aylık 700 ödüyoruz bi türlü ikna edemedim şuan geçebileceğim iyi internet var mı çanak kurma masrafı olmayanADSL var sanırım sende, öncelikle altyapı sorgula belki VDSL vardır. Yoksa da Airfiber ile kıyası şöyle yapabilirsin:
Airfiber hava koşullarından etkilenir kötü havada performans düşer firma aynı antene çok kişi bağladıysa yine yoğunluktan hız düşebilir. Ping de genelde koşullardan etkilenir online rekabetçi oyunlarda üzebilir. Hız ise firmadan firmaya değişir, Airfiber alsan bölgendeki firma ne hız sunuyor ona bak hız farkı çoksa o konuda yüzünü güldürür.
ADSL dümdüz kötüdür ama koşullardan çok daha az etkilenir ve uygun modem ve ayarlama ile çok stabil Ping alınabilir. Bahsettiğin çökme de biraz ayar eksikliği kaynaklı o çözülebilir.
ayar yapılınca 11 mbps download 0.50 mbps upload iyi mi diyosun yanihocam sizde sadece adsl varmış bende eskiden 20 mbit vdsl çıkıyordu zorla 5 kere arayıp vdsle geçirtmiştim hattı toplam hız 25 mbit mi ne olmuştu.
bence adslden devam edin airfiber önermem.
bende adsl olduğu zamanlar qos kullanarak aynı anda upload yaparken oyun dahi oynayabiliyordum
hocam vdsl var bizde altyapi yok kurulum ucreti odemeyecegim geçiş yapacagim bir internet saglayicisi var mi 2mbye 700 TL ödüyoruz aylık bıktım vallahocam sizde sadece adsl varmış bende eskiden 20 mbit vdsl çıkıyordu zorla 5 kere arayıp vdsle geçirtmiştim hattı toplam hız 25 mbit mi ne olmuştu.
bence adslden devam edin airfiber önermem.
bende adsl olduğu zamanlar qos kullanarak aynı anda upload yaparken oyun dahi oynayabiliyordum