RX 9070xt Vs RTX 5070/Tı

Reaksiyon skoru
0
Öncellikle merhabalar bu konuyu normalde technopat sitesinde açmıştım ama yazım kurallarından dolayı 1 saat susturdular. (tamamen saçmalık burası ayrı konu) Donanımarşivi sitesini unutmuştum buraya da sormak istiyorum. 2 gün önce vatan'dan bu hazır sistemi aldım

İşlemciyi 7800X3D ile kasayı da MSI Powersupply olan kasayla değiştirdim ama arkadaşlarım ekran kartının çok kötü olduğunu söyledi driver, performans, yazılım vs. Haklılar mı 9070XT iyi mi kötü mü? Coğunlukla oyun ve günlük hayat için kullanacağım bilgisayarı ve 5070/TI gereksiz derecede pahalı bana kalırsa.

Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
E Tamamda Soru Ne susturulduğunu ve sistemini söylemişin

9070XT iyi. 5070Ti şuan değmeyecek kadar daha pahalı.

Öncellikle merhabalar bu konuyu normalde technopat sitesinde açmıştım ama yazım kurallarından dolayı 1 saat susturdular. (tamamen saçmalık burası ayrı konu) Donanımarşivi sitesini unutmuştum buraya da sormak istiyorum. 2 gün önce vatan'dan bu hazır sistemi aldım

İşlemciyi 7800X3D ile kasayı da MSI Powersupply olan kasayla değiştirdim ama arkadaşlarım ekran kartının çok kötü olduğunu söyledi driver, performans, yazılım vs. Haklılar mı 9070XT iyi mi kötü mü? Coğunlukla oyun ve günlük hayat için kullanacağım bilgisayarı ve 5070/TI gereksiz derecede pahalı bana kalırsa.

Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim
bir yakın arkadaşım var yaklaşık 4 sene Nvdia kullandı çok almak istemiyordu amd problem çıkartır diye arada çok fiyat farkı vardı diye kendisi 9070xt aldı çok memnun şu an ama önerisi psu nun kaliteli olması yoksa problemler kaçınılmaz sistemi stabilize dizmen çok önemli rampage power ile fln olmaz kaliteli alırsan ekmeğini yersin 9070xt nin yoksa problem çıkarabilme şansı yüksek dandik psu alırsan psu yada iyi para ayır yani​

En iyisini yapmissin, saf gucte yer yer Ti’yi geciyor ve yari yariya daha ucuz. Aradaki farka(suan 30k yaklasik) OLED monitor bile alinabilir, aradaki fark 10k-15k olmadigi muddet oyun maksatli 5070ti almaya gerek oldugunu dusunmuyorum.

En iyisini yapmissin, saf gucte yer yer Ti’yi geciyor ve yari yariya daha ucuz. Aradaki farka(suan 30k yaklasik) OLED monitor bile alinabilir, aradaki fark 10k-15k olmadigi muddet oyun maksatli 5070ti almaya gerek oldugunu dusunmuyorum.
son kullanıcı buna göre hareket etmelidir zaten en mantıklısı bu şuan hiç bir nvidia kart parasını haketmiyor

Geri