🔥İndirim Amazon Prime Alışveriş Festivali

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
567
1000050676.webp

Konuya yorum yazarsanız konu üstte kalır.

İndirimler bu gece 00:00'da başlıyor.
Her konuyu ayrı ayrı takip edip, bazılarını kaçırabileceğimizi düşünüyorum. (Eğer güzel indirimler olursa...)

Prime Alışveriş Festivali adı altında "gerçekten" indirimde olacak ürünleri bence bu konu altında paylaşalım.
Kampanya Tarihi : 5-12 Ekim
#reklam değildir #işbirliği değildir.

Alıntıyı görüntüle
Konuya yorum yazarsanız konu üstte kalır.

İndirimler bu gece 00:00'da başlıyor.
Her konuyu ayrı ayrı takip edip, bazılarını kaçırabileceğimizi düşünüyorum. (Eğer güzel indirimler olursa...)

Prime Alışveriş Festivali adı altında "gerçekten" indirimde olacak ürünleri bence bu konu altında paylaşalım.
Kampanya Tarihi : 5-12 Ekim
#reklam değildir #işbirliği değildir.
konuya destek verelim

Beyler özellikle kışlık bot/ adidas goretex gibi su geçirmez ayakkabı ihtiyacım var.
Olur da denk gelirse 42 2/3 (42.5), 43 (43 1/3)
Görürseniz beni etiketlerseniz sevinirim
(Amazon satıcılı olması şart) :peepokalp:

Jammesdonkeyi almıo bare sitesine amazon

Sitede yanlışlık yoksa bu markalarda indirim olacakmış.
"Stanley, Sony, Apple, Bialetti, Samsung, Philips, Asus, Matel, Karaca, Karcher, Lego, Casio" ve daha fazlası diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

12 Ekime kadar sürecek birşeyler düşer illaki ama ana konuya gerek var mı bilemedim
Bİlerek öyle yazdım. İlk indirimleri paylaşacaklar tek konudan takip etsin diye.
Hangisi festival indirimi hangisi normal indirim karışmasın istedim

12 Ekime kadar sürecek birşeyler düşer illaki ama ana konuya gerek var mı bilemedim
Kendi kafasına göre ana konu yazmış. Böyle bir konuya gerek yok içinden tek tek seçmek gerek ona zaten kimsenin vakti yok ki bulana kadar ürün bitmiş olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,446
Üyeler
204,440
Son üye
aaassswww
Geri