Hediye kartı kullanmış detayli bak görürsün indirim sadece uygulanan promosyon, hediye kartı almış olabilir kampanya için veya iade gelmiştirBu kadar indirimi nasıl sağladın? Kuponlarla olacak iş değil bu.
Hediye kartı kullanmış detayli bak görürsün indirim sadece uygulanan promosyon, hediye kartı almış olabilir kampanya için veya iade gelmiştirBu kadar indirimi nasıl sağladın? Kuponlarla olacak iş değil bu.
Kadın için alınır eşime aldım memnun.Bu termos alınır mı arkadaşlar?
Bana da sabit pipet nedeniyle pek kullanışlı gelmedi. Sabaha kalırsa bunu kuponla almayı düşünüyorum. Yeşili ile arasında iki kata varan bir fark var, sence alınır mı?Kadın için alınır eşime aldım memnun.
erkek için alınmazbize göre pratik değil hocam
Hocam fiyatı artmış biraz. Kuponlarla daha da düşüyordu. Bence yüksek fiyatBana da sabit pipet nedeniyle pek kullanışlı gelmedi. Sabaha kalırsa bunu kuponla almayı düşünüyorum. Yeşili ile arasında iki kata varan bir fark var, sence alınır mı?
Sana ne kamil. Param var alıyorum. Artist sen kimsin de bana aldıklarımı ne yapacaksın diye soruyorsun ?6 tane termosu ne yapacaksın? Muavin misin sen kardeşim? Bize kupon kalmadı. Bu açgözlülüğün sebebi nedir?
Kamilin oğlu, artık kule yapıp oturursun. İçin sıcak kalırSana ne kamil. Param var alıyorum. Artist sen kimsin de bana aldıklarımı ne yapacaksın diye soruyorsun ?
Aha 1x daha ekledim...
Sana ne kamil. Param var alıyorum. Artist sen kimsin de bana aldıklarımı ne yapacaksın diye soruyorsun ?
Aha 1x daha ekledim...
Alıntıyı görüntüle
Amazon’dan aynı üründen 7 tane almak büyük cesaret. Kullanılan koddan bağımsız iptal atıyor böyle şeylere Amazon, bunu gönderirlerse şaşırırım.yapıyorsun bu sporu hocam
![]()
Tahminim gönderir yönünde bakalımAmazon’dan aynı üründen 7 tane almak büyük cesaret. Kullanılan koddan bağımsız iptal atıyor böyle şeylere Amazon, bunu gönderirlerse şaşırırım.
Tabi Amazon bu, bizim 2 oyun hamuru siparişine uygun değil der şu siparişi 7 tane de değil 7 koli olarak gönderirTahminim gönderir yönünde bakalım![]()
Tabi Amazon bu, bizim 2 oyun hamuru siparişine uygun değil der şu siparişi 7 tane de değil 7 koli olarak gönderir![]()