Hangi Kaskı Almalıyım Exo Mu Ls2 mi

Mst16

80+
Reaksiyon skoru
13
Kasklar la ilgili hiç bilgim yok neredeyse 125 cc KUBA brilliant alcam küçük şehir çoğunlukla şehir içi olacak biraz araştırma sonucunda arasında kaldığım kasklar ve fiyatları bu arada Ls2 rapid 2 denedim Xxl oldu bana ona göre de yazarsanız sevinirim

Ls2 rapid 4k
Ls2 stream 2 5 k
Ls2 strobe 2 5k
Exo 391 5.5 k
Exo 491. 7 k

Ama 491 bütçemi baya zorlar 16 yaşımda kendim alacağım yada başka kasklar önerirseniz sevinirim

Kasklar la ilgili hiç bilgim yok neredeyse 125 cc KUBA brilliant alcam küçük şehir çoğunlukla şehir içi olacak biraz araştırma sonucunda arasında kaldığım kasklar ve fiyatları bu arada Ls2 rapid 2 denedim Xxl oldu bana ona göre de yazarsanız sevinirim

Ls2 rapid 4k
Ls2 stream 2 5 k
Ls2 strobe 2 5k
Exo 391 5.5 k
Exo 491. 7 k

Ama 491 bütçemi baya zorlar 16 yaşımda kendim alacağım yada başka kasklar önerirseniz sevinirim
Öncelikle kafa ölçünü alıp ona göre kask al, veya denediysen de kafanı güzelce sıktıysa o bedeni al normal takınca rahatça takılıyorsa yanlış bedene bakıyorsundur.

Onun dışında bu kaskların Rapid hariç (o daha zayıf) hepsi az çok benzer seviyede korur, aldıkları rüzgar sesi, konforu, malzeme kalitesi ve dış görünüşü değişir genelde. Dayanıklılık konusunda Shark testlerine bakabilirsin çoğu kask için vardır.

Ls2 rapid 4k
Ls2 stream 2 5 k
Ls2 strobe 2 5k
Exo 391 5.5 k
Exo 491. 7 k

Ls2

Hocam motoru vs sattığım için kask ve dizlik boşa çıktı. Düşünürseniz uygun fiyata bırakabilirim.

HJC c70 serisine bakabilirsin bu bütçede. LS2den çok daha kalitelidir.

Son düzenleme:

Ls2 rapid 4k
Ls2 stream 2 5 k
Ls2 strobe 2 5k
Exo 391 5.5 k
Exo 491. 7 k

Ls2 al geç hatta ben daha ucuz olduğu için ncr aldım ece2206 var ama sen o kadar ucuzları alma ls2 alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,348
Üyeler
204,690
Son üye
Oğuzhan.01
Geri