Dostum onlara paralel bağlantı yapılmaz. Her biri kutudan odalara tek tek gelir. Eğer bina çok eski değilse büyük ihtimalle hat canlıdır. Multimetre varsa ölç diyeceğim ama yoktur sanırım. O yüzden al bir data priz bağla.Hayır yok bodrumda düşük akım odası var
Multimetrem var pil almam gerekli. Pil aldıktan sonra deneyeceğim sürekli unutuyorumDostum onlara paralel bağlantı yapılmaz. Her biri kutudan odalara tek tek gelir. Eğer bina çok eski değilse büyük ihtimalle hat canlıdır. Multimetre varsa ölç diyeceğim ama yoktur sanırım. O yüzden al bir data priz bağla.
elektrikçiler veya fiberciler kablo çekiyorlar. Dikkat et ama kablonu sen al elektrikçinin getirdiği kabloyu kullanıyorum 1000mbps interneti en fazla 100 olarak kullanabiliyorum kafam sakinleşince kabloyu değiştirtcem.
Wifi güçlendiricisiBaşın ağrımasın istiyorsanız şöyle bir şey var. Modeminizden gelen Cat6 kabloyu takıyorsunuz bir cihaza, diğerini de istediğiniz prize takıyorsunuz. O istediğiniz yerde hem wi-fi hem adeta modem gibi kablo ile alabiliyorsunuz.
Bu sistem elektrik tesisatınız ile internet taşıyabilme özelliği barındırıyor