70 leri goruyordu..biraz underwolt ayar vs ugrastim bi tik düştüBende var baya memnunum serin çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende de aynı model var ortalama sıcaklık değerlerin nedir paylaşabilir misin
70 leri goruyordu..biraz underwolt ayar vs ugrastim bi tik düştüBende var baya memnunum serin çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende de aynı model var ortalama sıcaklık değerlerin nedir paylaşabilir misin
Zrn 75 ve altı normal70 leri goruyordu..biraz underwolt ayar vs ugrastim bi tik düştü
Biteli oluyor bayaVatanda akşam %20 indirimle 37 civarına düşüyordu bu kart. O indirim bitmiş mi?
çipler hynix gözüküyorSeri nolarınız ne ile başlıyor arkadaşlar? Mesela SN2545; 2025’in 45. hafta üretimi. Termal jel uygulamasında revizyona gidilmiş olan seriler SN2520’den başlıyor. GPU-Z’de vramler Samsung mu, Hynix mi görülüyor? Teşekkürler…
Konuda Gigabyte Gaming Oc lafı da geçince onun için sormuştum. Teşekkür ederim yine de.çipler hynix gözüküyor
Hynix olması daha mı iyiKonuda Gigabyte Gaming Oc lafı da geçince onun için sormuştum. Teşekkür ederim yine de.
Samsung chipler daha serin çalışıyor diyorlar. Ama Hynix olup daha serin çalışanlar da var. Keyfini çıkarın hocam.Hynix olması daha mı iyi
Bu bitince sadece amazon ve incehesaptaki 49999tl lik gigabyte kalıyor 50bin altı galiba
gene vatandaki asrock beyaz 9070xt 50 bine büyük fp şuan kıymeti bilinmiyorBu bitince sadece amazon ve incehesaptaki 49999tl lik gigabyte kalıyor 50bin altı galiba