🔥İndirim Gigabyte B850m Force 6500 TL (Ateşli Gif)

am5'e 4 ram takan zengindir zaten bu anakartı almaz :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama 5 usb harbi eksi puan yazar

Harbiden 3 tane usb var 😂
3 değil 5 adet usb var. Kasanın en az iki ön USB'leri olacağı hesaba katıldığında oyun amaçlı kullanıcılar için gayet yeterli. Dijital medya veya çok usb kullanan kişiler için biraz kritik.

am5'e 4 ram takan zengindir zaten bu anakartı almaz :D

ama 5 usb harbi eksi puan yazar
Evet, ayrıca 4 RAM slotunun hepsini doldurmaya çalışan kişi zaten bilgisayardan anlamayan adamdır onu da not düşmek lazım.

ovvv çok ateşlii
Yanmana sevindim. :)

3 değil 5 adet usb var. Kasanın en az iki ön USB'leri olacağı hesaba katıldığında oyun amaçlı kullanıcılar için gayet yeterli. Dijital medya veya çok usb kullanan kişiler için biraz kritik.

Evet, ayrıca 4 RAM slotunun hepsini doldurmaya çalışan kişi zaten bilgisayardan anlamayan adamdır onu da not düşmek lazım.

Yanmana sevindim. :)
ne alakası var dostum 16x4 takarım aynı ramden daha seri ve düzenli çalışır 2x32 takmantansa

Güzel bir anakart ama asıl öne çıkan tarafı overclock gücü. Buna uygun bileşenlerle tercih edilirse daha uygun olur onun dışında USB sayısı ve renk açısından memnun etmeyebilir.

USB konusu tartışılır ama RAM slotu çalınacak bir şey değil bu anakartta. Zira bu daha çok bellek overclock anakartı. 4 slot olsaydı esnek bellek overclock'u yapamıyor olurduk.
4 Slot zaten AM5'te sıkıntı fakat yine de 6500TL verip 2 Slotlu anakart görmek istemem şahsen. haricinde 3 M2'siyle falan güzel anakart

9900X3D + Rog B850-A ikilisinde bile 4X16 RAM'ler 3600MHZ açılıyor daha üstüne çıkmıyor :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,446
Üyeler
204,440
Son üye
aaassswww
Geri