Öneri Amazon Prime Alışveriş Festivali

başka kodlar gelebilir ama arka arkaya kod ekleme olayı olmaz diye düşünüyorum artık. Baya bi uykumuzdan etti bizi ama keyifli alışveriş yaptık.

Boş indirim diye konuya bile girmedik ama kodları kaçırmışız

Birincisi duyum ikincisi kendi düşüncem.
Bence sisteme yanlışlıkla influencer kodlarını girdiler. Ve yine yanlışlıkla etkinleştirdiler. Kod altyapısı sistemde hazır olmadığı için bu şekilde ard arda kullanabildiler diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar bu ChatGPT Astra herşeyi yapabiliyor diyordu AL şirketleri, kod denettirip bulan var mı?
Kod denettirmeyi sen bile yapabilirsin ama ip block veya hesap banı olabilir. Legal veya etiklik durumu hakkında bilgim olmadığı için pek yorum yapamayacağım

Hocam bu kulaklıklar için ses kartı lazım değil mi ? Bende kz edc diye bi model var zamanında aliexpressten denemek için almıştım hiç düzgün ses alamadım
hocam çok bildiğim konu değil indirim var diye paylaştım ama forumda gördüğüm kadarı ile ses kartı alanlada vardı diye hatırlıyorum

Apple DAC sorunu çözer.
Hocam apple dac dediğiniz şu ürün mü ?
1791207934803.webp

Dostlar bu ChatGPT Astra herşeyi yapabiliyor diyordu AL şirketleri, kod denettirip bulan var mı?
Bir tg sayfasında deneten vardı ama oradan bir şey çıkmadı. Daha çok eski kodlardan yola çıktılar. Sepet sayfasında ban yoktu ama ödeme sayfasında bir süre sonra ban atıyordu.

Bence sisteme yanlışlıkla influencer kodlarını girdiler. Ve yine yanlışlıkla etkinleştirdiler. Kod altyapısı sistemde hazır olmadığı için bu şekilde ard arda kullanabildiler diye düşünüyorum.

Kod denettirmeyi sen bile yapabilirsin ama ip block veya hesap banı olabilir. Legal veya etiklik durumu hakkında bilgim olmadığı için pek yorum yapamayacağım
Hayır ilk kodları influencer’lar paylaştı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,593
Üyeler
204,473
Son üye
gorkemmentes
Geri