Birincisi duyum ikincisi kendi düşüncem.Bilgi kaynağı var mı? Yoksa sadece düşünceniz mi?
Bence sisteme yanlışlıkla influencer kodlarını girdiler. Ve yine yanlışlıkla etkinleştirdiler. Kod altyapısı sistemde hazır olmadığı için bu şekilde ard arda kullanabildiler diye düşünüyorum.Birincisi duyum ikincisi kendi düşüncem.
Kod denettirmeyi sen bile yapabilirsin ama ip block veya hesap banı olabilir. Legal veya etiklik durumu hakkında bilgim olmadığı için pek yorum yapamayacağımBirincisi duyum ikincisi kendi düşüncem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostlar bu ChatGPT Astra herşeyi yapabiliyor diyordu AL şirketleri, kod denettirip bulan var mı?
Hocam bu kulaklıklar için ses kartı lazım değil mi ? Bende kz edc diye bi model var zamanında aliexpressten denemek için almıştım hiç düzgün ses alamadımKlasse Feel IEM Kulaklık, Kulak İçi Gaming In-Ear Headphone (Feel [3.5mm] [Mikrofonlu]) : Amazon.com.tr: Elektronik
Klasse Feel IEM Kulaklık, Kulak İçi Gaming In-Ear Headphone (Feel [3.5mm] [Mikrofonlu]) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
hocam çok bildiğim konu değil indirim var diye paylaştım ama forumda gördüğüm kadarı ile ses kartı alanlada vardı diye hatırlıyorumHocam bu kulaklıklar için ses kartı lazım değil mi ? Bende kz edc diye bi model var zamanında aliexpressten denemek için almıştım hiç düzgün ses alamadım
Apple DAC sorunu çözer.Hocam bu kulaklıklar için ses kartı lazım değil mi ? Bende kz edc diye bi model var zamanında aliexpressten denemek için almıştım hiç düzgün ses alamadım
Hocam apple dac dediğiniz şu ürün mü ?Apple DAC sorunu çözer.
Evet bu.Hocam apple dac dediğniiz şu ürün mü ?Alıntıyı görüntüle
Bir tg sayfasında deneten vardı ama oradan bir şey çıkmadı. Daha çok eski kodlardan yola çıktılar. Sepet sayfasında ban yoktu ama ödeme sayfasında bir süre sonra ban atıyordu.Birincisi duyum ikincisi kendi düşüncem.
Dostlar bu ChatGPT Astra herşeyi yapabiliyor diyordu AL şirketleri, kod denettirip bulan var mı?
Hayır ilk kodları influencer’lar paylaştı.Bence sisteme yanlışlıkla influencer kodlarını girdiler. Ve yine yanlışlıkla etkinleştirdiler. Kod altyapısı sistemde hazır olmadığı için bu şekilde ard arda kullanabildiler diye düşünüyorum.
Kod denettirmeyi sen bile yapabilirsin ama ip block veya hesap banı olabilir. Legal veya etiklik durumu hakkında bilgim olmadığı için pek yorum yapamayacağım