60 Bin TL İgpu+Harici Gpulu Laptop Önerisi

svdr

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60000
Arkadaşlar merhaba ben laptop almayı düsünüyorum igpu neden derseniz verimli bir igpu ile dışarıda kullanabilceğim laptop lazım sizce harici gpu çok gereklimi ? Sizce 258v ne kadar yeterli bir igpu harici gpu gerektirirmi
Ben arada bir oyun oynayan biriyim o yüzden arm yerine tercihim x86 tabanı oldu neyse aklımda zaten asusun OLED panelli 258v işlemcili laptopu var ama sizden de isteğim igpulu + harici gpulu bir laptop önermeniz 60wh batarya falan olmazsa sevinirim loq serisi çoğunlukla 60wh oluyor da neyse igpusu olan dışarda rahatça kullanabileceğim kod yazabilceğim eve geldiğimdede oyun oynatacak bir laptop arıyom ekranıda %45 NTSC olmazsa %100 srgb ye yakın olursa güzel olur kronik sorunu olmaması lazım eğer bildiğiniz bir marka model varsa yardım ederseniz sevinirim
Dediğim sadece igpu model :

S 14 S5406SA

Merhabalar,

Oynadığınız oyuna göre dGPU'nun gerekip gerekmediği değişir. Eski oyunlar oynuyorsanız gerek yok. Fakat güncel oyunlar oynuyorsanız dGPU gereklidir.

dGPU içermeyen:

dGPU içeren:
Lenovo'nun kapasitesi düşük evet. Fakat bütçe dahilinde alınabilecek en mantıklı dGPU'lu laptop bu. Normalde zorunda kalmadıkça 5060 öneririm lakin 5060 GPU içeren sadece Intel CPU'lu modeller var. Attığım AMD model ve pil süresi olarak gayet verimliler.

Merhabalar,

Oynadığınız oyuna göre dGPU'nun gerekip gerekmediği değişir. Eski oyunlar oynuyorsanız gerek yok. Fakat güncel oyunlar oynuyorsanız dGPU gereklidir.

dGPU içermeyen:

dGPU içeren:
Lenovo'nun kapasitesi düşük evet. Fakat bütçe dahilinde alınabilecek en mantıklı dGPU'lu laptop bu. Normalde zorunda kalmadıkça 5060 öneririm lakin 5060 GPU içeren sadece Intel CPU'lu modeller var. Attığım AMD model ve pil süresi olarak gayet verimliler.
Bu daha mantıklı, ama önce oyuncu laptopu tarzı mı isteniyor yoksa oyunu boşverin ben iyi pil ömrü ve rahat taşıma imkanı mı lazım ona karar verilmeli.

Bu daha mantıklı, ama önce oyuncu laptopu tarzı mı isteniyor yoksa oyunu boşverin ben iyi pil ömrü ve rahat taşıma imkanı mı lazım ona karar verilmeli.
Mantıklı olmaz. Oynadığı oyuna bağlı olarak vereceği performans çok kısıtlı olacak. Control Center rezalet, reklamla dolu. Bilgisayarda ayar yapmaya çalışsa illallah ettirir. Keza F18 BIOS kilitlenme sorunu var. Bu versiyona geçmezse sorun yok fakat geçerse sıkıntı.

Merhabalar,

dGPU içermeyen:

dGPU içeren:
CS 2 orta ayarlarda 1280x1024 te 144 FPS in altına inmesi ywter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mantıklı olmaz. Oynadığı oyuna bağlı olarak vereceği performans çok kısıtlı olacak. Control Center rezalet, reklamla dolu. Bilgisayarda ayar yapmaya çalışsa illallah ettirir. Keza F18 BIOS kilitlenme sorunu var. Bu versiyona geçmezse sorun yok fakat geçerse sıkıntı.
Bir de niye performans kısıtlı kalıyor W değeri mi az

Ekran kartından çok bir beklentim yok 4050 bile yeterli amacım gereğinde oyun oynatsın çok ısınmasın ama iş yaparkende sadece dgpu ile güzel bir pil ömrü versin

Yüsek grafikli oyun oynamam böyle AAA dedikleri tarzda expedition gibi

Ama misal chivalry 2 kingdom come deliverance 2 gibi düsük ayarlarda akıcı 60 FPS yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,491
Üyeler
204,452
Son üye
Tarnished.
Geri