🔥İndirim Rgb Tandem W-OLED Pg27ucwm 75.999₺!

5080 li leptop için 27" 2k alabileceğim en iyi monitör nedir ? Yeni gelecek teknolojileri bekleyebilirim

şu anda gaming.gen.tr de fiyatı 76.999 tl , peşin fiyatına taksit yapmıyorlar , yapsalar çok iyi olur

Oled alacak arkadaşlara tavsiyem eğer tecrübe edebiliyorlarsa bir süre deneyip öyle alsınlar bazı kişilerde göz yorgunluğu baş ağrısı filan yapabiliyor.

75 milyar verip gözlerde kızarma migren baş ağrısı oldu diyelim birde iade'de edemezsin. Psikiyatri randevu alırız ondan sonra.

1100 dolarlık MSRP ile çıkan bir monitörü 1600 dolara satan yerli ve milli distribütörlerimizi buradan tebrik ediyorum. İnanılmaz bir girişimcilik, inanılmaz bir finansal strateji. Şahsen ben bu monitör için en fazla 1350 dolar harcayacağım oda 66K bandı ediyor. Bakalım fiyatlar ne zaman oralara gerileyecek, muhtemelen Amazon.com.tr stokları geldiği zaman bu fiyatlara alabiliyor olacağız. Millet yurt dışında Black Friday falan indirim bekler biz MSRP fiyatının 250 dolar üstüne düşşede alsak diye bekliyoruz burada, şaka gibi.

Ben de bu monitörü istiyorum ama yukarıdaki arkadaşla aynı fikirdeyim. Enayi yerine koyuyorlar insanları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,662
Üyeler
204,494
Son üye
sonmezeren
Geri