evet sonra kapanıyor2 esim olduğu için 8 ay kullanabiliyor muyum yardımcı olucak var mı bu konu hakkında bilgisi olan?
1 ocaktan sonra tekrar aktif olmuyor mu 8 ay? 2 telefon kullanıp döndürmeyi düşünüyorumevet sonra kapanıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende zamanında 8 plus ı almıştım abd den biraz kullanıp kayıt ettirmiştim şimdi artmış fazlaca
evet1 ocaktan sonra tekrar aktif olmuyor mu 8 ay? 2 telefon kullanıp döndürmeyi düşünüyorum
Şu yapay zekaya her şeyi sormamak lazım ınanılmaz sallıyor.Dün metro çıkışı birisi adres sordu burada değil mi diye.Alakası bile yok.Fakat indiğim metroyu göstermiş.Eğer yurt dışı telefonunuzu Ocak ayında kullanmaya başlarsanız, hesap tam olarak düşündüğünüz gibi olur:
gemini böyle bir senaryo yaptı bu şekil olur
- Ocak - Nisan arası: 1. SIM hakkınız (120 gün)
- Mayıs - Ağustos arası: 2. SIM hakkınız (120 gün)
- Toplamda 8 ayı doldurmuş olursunuz.
- Telefonunuz Eylül ayı itibarıyla şebekeye kapanır. Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında (yaklaşık 4 ay) telefonunuzu şebekeli olarak kullanamazsınız.
- Cihazın tekrar açılması için 1 Ocak tarihini beklemek zorunda kalırsınız. 1 Ocak geldiğinde yeni takvim yılı başladığı için süreler sıfırlanır.
gerçekten öyle geçen bir şey için 17 pro max özelliği sordum daha çıkmadı dediŞu yapay zekaya her şeyi sormamak lazım ınanılmaz sallıyor.Dün metro çıkışı birisi adres sordu burada değil mi diye.Alakası bile yok.Fakat indiğim metroyu göstermiş.
gerçekten öyle geçen bir şey için 17 pro max özelliği sordum daha çıkmadı dedi
Şuan alırsan 11 ay civarı kullanırsın kabaca.2 esim olduğu için 8 ay kullanabiliyor muyum yardımcı olucak var mı bu konu hakkında bilgisi olan?