Bloodborne PC Ye Gelme Şansı Varmı

Reaksiyon skoru
0
cok uzun zamandır bloodborne nın pc ye gelmesını beklıyorumda steam e gelme şansı varmıdır acaba bilen varmı

cok uzun zamandır bloodborne nın pc ye gelmesını beklıyorumda steam e gelme şansı varmıdır acaba bilen varmı
Şu an zor gözüküyor, herhangi bir resmi bilgi veya sızıntı yok bu konuda. Yeni konsola remake yapmak için saklanıyor falan diyorlardı bir ara. Emülatör ile düzgün oynandığı söyleniyor artık ama denemeye fırsatım olmadı.

Gelme şansı yok ve bu kadar beklendiği halde neden yapılmadığı konusunda bir açıklama da yok. PS'de bile hâlâ 30 FPS çalışıyor. Miyazaki'nin sanat takıntısı sebebiyle izin vermediği yönünde rivayetleri var.

Emulatörde 30 fps çalıştırmayı başarmışlar, stabil olduğunda oynarsın.

Hayır. Artık fromsoftware'in de değil, tamemen Sony'nin oyunu. Hiçbir zaman geleceğini sanmıyorum.

Emulatörler vardı zaten düşük fps veriyordu. Optimize ederlerse yüklenir internete ama korsan oyun tavsiye etmiyoruz...

Suan tüm oyunlar teker teker kırılıyor sony batar bu gidisle

Şu an zor gözüküyor, herhangi bir resmi bilgi veya sızıntı yok bu konuda. Yeni konsola remake yapmak için saklanıyor falan diyorlardı bir ara. Emülatör ile düzgün oynandığı söyleniyor artık ama denemeye fırsatım olmadı.
saol anladım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Emulatörde 30 fps çalıştırmayı başarmışlar, stabil olduğunda oynarsın.
saol

Emülatörle takılırsın king paragöz sony 5 kuruş kazanmasın belki aklı başına gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,662
Üyeler
204,494
Son üye
sonmezeren
Geri