Yardım 3.000-3.500 TL Kablosuz Klavye Tavsiyesi

Sybicort

80+
Reaksiyon skoru
25
Bütçe
3500
Herkese iyi forumlar,

Başlıkta da belirttiğim gibi 3.000-3.500 TL bütçeyle kablosuz bir klavye arıyorum.

Genellikle hikâyeli oyunlar oynuyorum, rekabetçi oyunları ise çok nadir oynuyorum. Daha önce çoğunlukla mekanik klavye kullandım. Son zamanlarda manyetik klavyeleri de görmeye başladım ancak mekanik ve manyetik klavyeler arasındaki farklar ve avantajları hakkında pek bilgim yok.

Şu anda bilek destekli ve numpad'li bir klavye kullanıyorum. Bilek desteği olmazsa da sorun değil fakat numpad tuşlarının bulunması benim için önemli, çünkü yoğun olarak kullanıyorum.

Bu bütçe aralığında kablosuz, numpad'li ve mümkünse kaliteli bir klavye tavsiyeniz varsa önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler, herkese iyi forumlar.

Razer BlackWidow V4X kablosuz olarak bulamadım fakat hem razer olması hemde snap-tap özelliği olmasından dolayı bir göz atılabilir almadan önce biraz daha detaylı bir araştırma yapabilirsin.

ya şu klavyeyi niye kablosuz istiyonuz hic bi zarari yok sadece duruyor hani mouse klavye gamepad anlarim kisitliyoda kablosuz klavye ne onu sarj etmeklemi ugrascan ayrica gecikme sikintisi falan oluyo cok bos is

ya şu klavyeyi niye kablosuz istiyonuz hic bi zarari yok sadece duruyor hani mouse klavye gamepad anlarim kisitliyoda kablosuz klavye ne onu sarj etmeklemi ugrascan ayrica gecikme sikintisi falan oluyo cok bos is
Sizin görüşünüz saygı duyarım bu da benim görüşüm hocam. Siz kablolu kullanmaya devam edebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,376
Üyeler
204,696
Son üye
Nymph
Geri