Amazon Şehrime Teslimat Yapmıyor

Can MANA

80+
Reaksiyon skoru
20
Bu monitörü almak istiyorum. Rize'de yaşıyorum. Amazon, şehrime teslimat yapmıyor. ''Bu ürün şu anda adresinize teslim edilemiyor. Bu ürünü kaldırın veya değiştirin ya da devam etmek için adresi değiştirin.'' yazısı ile karşılaşıyorum. Bu bir hata olabilir mi?

Bu monitörü almak istiyorum. Rize'de yaşıyorum. Amazon, şehrime teslimat yapmıyor. ''Bu ürün şu anda adresinize teslim edilemiyor. Bu ürünü kaldırın veya değiştirin ya da devam etmek için adresi değiştirin.'' yazısı ile karşılaşıyorum. Bu bir hata olabilir mi?
Ben fındıklıdayım bana teslimat oluyor

Valla garip düşünceler ne bileyim. Ana monitörüm IPS, yan monitörüme bakasım gelmiyor VA panelin o iğrenç solukluğundan ötürü.

Her VA aynı değil.
O bütçeyle de kaliteli VA almıyorsunuz yani ne diyeyim ki? Düşüncenizi savunmaya çalışıyorsunuz ama ne kadar ekmek o kadar köfte. VA kullanacaksanız Miniled olsa bari.

Stok olmayınca bu tarz bir uyarı veriyorda şuan ben alabilirken senin alamaman çok ilginç

O bütçeyle de kaliteli VA almıyorsunuz yani ne diyeyim ki? Düşüncenizi savunmaya çalışıyorsunuz ama ne kadar ekmek o kadar köfte. VA kullanacaksanız Miniled olsa bari.
Düşüncemi boşa savunmaya çalışmıyorum. Bu modelin kendi fiyat bandındaki IPS'lerden daha iyi bir deneyim sunduğunu ve incelemelerinde de çok başarılı bir performans gösterdiğini bir çok yerden kendime kanıtladım. Forumda monitör alanında çokça bilgisi bulunan TayfunnNs'den de bilgiler aldım ve bunda karar kıldım. FPS türünde oyun oynamıyorum ve sizin söylediğiniz miniled monitörler bu fiyat bandında değil. O zaman ben de onu alacağınıza OLED alın derim. Bunun sonu yok.

hocam adresinize teslim yapması lazım. Amazon canlı desteğe ulaşın büyük ihtimal bir hata vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,154
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri