Haklısınız bende böyle düşünüyorum.Masaüstünde çok fiyat kırmaya çalışıyorlar.Özellikle parça parça satarken ve hepsiyle ayrı uğraşıyorsun.Ama laptop içinde satarken yarı fiyatına düşüyor uzun süre bekliyorsun diyenlerde var.Ben şuan rtx 5070 laptop alsam 2 sene sonra kaça satabilirim mesela?Laptop satmak bence masaüstünden kolay. Çoğu kişinin taşınabilir ürünlere daha fazla ihtiyacı var.
Hem çocuklara ödev yapmak için alıyor çoğusu.
Ama masaüstünü rahatça satmak için gerçektende değerli bir bileşenleri ucuz fiyattan bırakmalısın. Çok karşılaştım adam diyor senin ürünü alacağıma gider üzerine misal 4000-5000 koyar istediğim gibi yeni sistem dizerim.
Mecbur kalıp fiyat kırdıkça kırıyorsun.
Hiç kimse sana 2 sene sonra şu fiyat olur diye söyleyemez. Teknoloji bir anda çok farklı gelişebilir ve çok hızlı olabilir. Bir anda elimizdeki en iyi pc ler tenekeye dönebilir.Haklısınız bende böyle düşünüyorum.Masaüstünde çok fiyat kırmaya çalışıyorlar.Özellikle parça parça satarken ve hepsiyle ayrı uğraşıyorsun.Ama laptop içinde satarken yarı fiyatına düşüyor uzun süre bekliyorsun diyenlerde var.Ben şuan rtx 5070 laptop alsam 2 sene sonra kaça satabilirim mesela?