Diego_Pasha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 234
Rajintek cratos öneririm elimde 1000 watlık var genel yorumu iyi kendinde araştırBi yapılsın göndersinler de direk değiştireceğim
Rajintek cratos öneririm elimde 1000 watlık var genel yorumu iyi kendinde araştırBi yapılsın göndersinler de direk değiştireceğim
Aynı kasa psu benimde anakartları-ekran kartlarını v.s yakmıştı demek ki kronikmiş..Tebessüm ettirdi 2011 yada 12 yılında da almıştımpsu olayına takımtım var benim geçen rog strix psu aldım beyaz 1000w sistem tetik almadı sıfır almıştım gönderdim amazondan thor 1200p3 aldım paraya kıydım bundan öncede şu kasanın psu su ile sorun yaşadım https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-commander-700w-pencereli-midt-atx-siyah-kasa.html sistemin içinden geçti bozmadık parça bırakmadı sistem bi süre kapandı oyuna girince daha sonra hiç açılmadı her şey için çok geçti o yüzden bu defa gittim tepe model aldım almadan öncede 1200w thor p2 vardı onuda 10.500 den sattım
Büyük ihtimalle benim bu kasa da kronik. Yarın dönüş yaparlar galiba bana. 3. GünAynı kasa psu benimde anakartları-ekran kartlarını v.s yakmıştı demek ki kronikmiş..Tebessüm ettirdi 2011 yada 12 yılında da almıştım
Sana hiç gün yüzü görmemiş küfürler ediyormuşum gibi hayal etKes lan
kusura bakma arkadaşım telefonu benden alıp yazmıstı bende sılemedımSana hiç gün yüzü görmemiş küfürler ediyormuşum gibi hayal et