🔥İndirim 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 430TL

Hocam Dagi'den buna geçilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Donları hakkında bilgi sahibi değilim fakat atletleri hem çekme hem de renk atması yapıyor. Ayrıca çok uzun atletleri.

Hocam Dagi çok rahat fakat ben 1 beden büyük aldığımdan dolayı ben pek rahat edemiyorum. Anthony Jackson'a geçsem kalite farkı olur mu? Yorumlarda iyileme yapıyorlardı fakat pek güvenemedim.
KANKA BEN ANTHONY JACKSONUN MODAL BOXERİNİ KULLANIYORUM VER SÜREKLİ İÇE KAÇMA YUKARI KATLANAM SORUNLARI VAR AMA SÜREKLİ SANİYESİNDE BOZULUYOR BELKİ BEN BÜYÜK ALMIÖŞIMDIR BİLMİYORUM AMA L BANA GÖRE Bİ BEDEN 1.80 87 KİLOYUM M ALSAM KÜÇÜK GELİR SIKAR DİYE L ALDIM BAŞKA KULLANAN VARSA ONLARINDA TAVSİYESİNİ AL

Bundan bir kaç sene önce indirimdeyken şu boxera bulaştım. Allah kahretsin boşa yaşamışım ya. Daha kaliteli boxer giymedim.

ben de almıştım large, normalde medium giyerdim tutku'da, tutku'dan daha rahatsız geldi, belki xl gerekiyordur

🛍 6’lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer
💸 Fiyat: 430 TL
🔗 https://www.amazon.com.tr/dp/B09JC8GYNH

🛍 Anthony Jackson Likralı 3'lü Kutu Premium Erkek Boxer Özel Kolleksiyon
💸 Fiyat: 209,24TL
🔗https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C8D8MKZG

Beden ve renk seçenekleri mevcut. Bu markayı şahsen ben de kullanıyorum, oldukça rahat 👍
Ayrıca alanların çoğunun memnun yorumlarını okuyabilirsiniz. Tavsiye ederim!
Hocam tutkunun L beden boxerları bana oluyor. Sizce hangi bedenini seçmeliyim bu markanın?

Hocam Dagi'den buna geçilir mi?

Donları hakkında bilgi sahibi değilim fakat atletleri hem çekme hem de renk atması yapıyor. Ayrıca çok uzun atletleri.

Hocam Dagi çok rahat fakat ben 1 beden büyük aldığımdan dolayı ben pek rahat edemiyorum. Anthony Jackson'a geçsem kalite farkı olur mu? Yorumlarda iyileme yapıyorlardı fakat pek güvenemedim.
dagi nin modal donunu kullanıyorsan buna gecmenı kesınlıkle onermem

Libido katili bu taytları giymeyin, gerçek poplin arjantinden şaşmayın...

ben de aldım bu gün geldi ve pazar donunu öven arkadaşlara sesleniyorum eyvallah giyilir ama pazar donundan kat kat daha rahat

benim donlar'da hep yırtık pırtık ben ise ekran kartı bakıyorum kendime

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,989
Üyeler
204,580
Son üye
Yuncc
Geri