Dermoshark M3v2 Vs Royal Kludge M3

Undermuhamnm

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,407
ikisinden biri alınıcak hangisi aynı fiyatlar ek olarak birde ajazz 179 pro var o da bir seçenek

yüksel

Ajazz seçeneklerden çıkarın. Darmoshark M3 V2 ₺2000 civarı satılan bir ürün, o fiyata göre iyi.
Diğer ürün ₺3000 satılıyor, özellikleri doğal olarak M3 V2'den daha iyi.

Bir de nereden alıyorsunuz? Taksit falan diye daha pahalıya almayın. Idefix'de ₺4000 satılıyor mesela o fiyat etmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben Royal Kludge yerine şunu alırdım.

Amazon görselleri hatalı, özelliklerine buradan bakabilirsiniz.

Ajazz seçeneklerden çıkarın. Darmoshark M3 V2 ₺2000 civarı satılan bir ürün, o fiyata göre iyi.
Diğer ürün ₺3000 satılıyor, özellikleri doğal olarak M3 V2'den daha iyi.

Bir de nereden alıyorsunuz? Taksit falan diye daha pahalıya almayın. Idefix'de ₺4000 satılıyor mesela o fiyat etmez.
bir arkadaş var ondan alıcam zamanında fazla fazla almıştı şimdi bana ucuzdan veriyor rk m3 ve dermoshark m3v2 bir seçenek ajazz önerilmedi niyeyse

1200tl rk m3 dermoshark m3v2 1400

bir arkadaş var ondan alıcam zamanında fazla fazla almıştı şimdi bana ucuzdan veriyor rk m3 ve dermoshark m3v2 bir seçenek ajazz önerilmedi niyeyse

1200tl rk m3 dermoshark m3v2 1400
Arkadaş ürünün adını doğru söylüyor ve sorunu yoksa RK M3 ucuz satarak biraz kazık yemiş oluyor.

Son düzenleme:
Arkadaş ürünün adını doğru söylüyor ve sorunu yoksa M3 V2 ucuz satarak biraz kazık yemiş oluyor.
kazık demeyelim arkadaşız bana kıyak geçiyor rk m3 bana daha mantıklı gelmişti bataryasından dolayı öne çıkan yanları nedir m3v2 nin

kazık demeyelim arkadaşız bana kıyak geçiyor rk m3 bana daha mantıklı gelmişti bataryasından dolayı öne çıkan yanları nedir m3v2 nin
arkadaşın 2 gün iki fareyi de deneme şansına izin verirse daha iyi olur belki senin için

arkadaşın 2 gün iki fareyi de deneme şansına izin verirse daha iyi olur belki senin için
rk m3 ü denedim arkadaşın sağlık sorunları var çok müsait değil o yüzden m3 hoşuma gitti bir süredir kullanıyorum bataryası çok iyi gidiyor benim için avantaj 1k hz kullandığım için m3 ü de ondan düşünüyorum ama m3v2 ile aralarında fark nedir onu merak ediyorum yoksa bataryası ikisininde 1 hafta gider şarj ederim sonra sorun olmaz

rk m3 ü denedim arkadaşın sağlık sorunları var çok müsait değil o yüzden m3 hoşuma gitti bir süredir kullanıyorum bataryası çok iyi gidiyor benim için avantaj 1k hz kullandığım için m3 ü de ondan düşünüyorum ama m3v2 ile aralarında fark nedir onu merak ediyorum yoksa bataryası ikisininde 1 hafta gider şarj ederim sonra sorun olmaz
dostum farkları belli zaten. m3ün mcu biliyor muyuz yapay zeka geehy mi ne bişey diyor

dostum farkları belli zaten. m3ün mcu biliyor muyuz yapay zeka geehy mi ne bişey diyor
yok dostum anlamıyorum ondan sordum sen biliyor gibisin yapay zekada pek akıllı değil geçen sordum rk m3 e 1k hz dedi

m3 v2 al elin küçük mü?
hayır değil normal bir el boyutunda tutuş stillerinide bilmiyorum çokta önemsemiyorum daha önce rival 3 vardı memnundum ondan da bundanda memnunum zaten ama buda arkadaşın ikisinden birini alıcam

M3 V2 yanlış yazmışım, Kludge M3 yazacaktım orada. Royal Kludge daha kaliteli onu alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,709
Üyeler
204,508
Son üye
Cer-yancı
Geri