🔥İndirim 💥3899 TL - Gigabyte Gs24f14 144hz 23.8" 1ms Monitör 💥

indirimi bitirdiler 1100 tl zam yaptılar keşke bu fiyat olsa hala parasının en iyisi falandı bu fiyatlarda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

üretim maliyetleri artıyor kasımda düştü düştü, düşmedi daha bu fiyatlar rüya.

bilmiyorum ki :D ktc ve aoc açıklama yapmıştı ya etkileri geliyor.
Bende alırken tereddüt ettim ama, monitör harbiden iyi

indirimi bitirdiler 1100 tl zam yaptılar keşke bu fiyat olsa hala parasının en iyisi falandı bu fiyatlarda

üretim maliyetleri artıyor kasımda düştü düştü, düşmedi daha bu fiyatlar rüya.

bilmiyorum ki :D ktc ve aoc açıklama yapmıştı ya etkileri geliyor.
kasımda bi indirim dalgası olabilir ama ekran kartları kadar afaki rakamlara çıkmaması sevindirici

kasımda bi indirim dalgası olabilir ama ekran kartları kadar afaki rakamlara çıkmaması sevindirici
kasımdan sonra çıkacaktır abdullah abinin de her sene dediği gibi kasımdan sonra tırmanıyor her şey bu senenin son fırsatları bunlar işte.

Selamlar,

KUPONU ALMAYI UNUTMAYIN !

Ürün kendi rakipleri içinde "fason" üretim olmayan en uygun fiyatlı model. Hz dolayısıyla çok rekabetçi olmasa da hem oyun, hem ofis hem de 2. monitör gibi kullanımlara oldukça uygun gibi görünüyor. Gigabyte'ın yeni parti ürünlerinden 2026 ortası gibi geldi bu partiler. Yeni Gigabyte monitörleri hep övdüm kendim de 2 farklı modelini kullandım uzun süre. Ben hep memnun kaldım o yüzden öneriyorum, deneyimlemesem bu kadar övmem zaten :D Fason olmayan, büyük markalardan birinden ürün almak isteyenler yapışsın.

Alıntıyı görüntüle
1k daha koyup 240 hz alın https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-gaming-monitor-fiyati,1440145375.html

2026da 1080p için 144hz alınmaz özellikle rekabetçi oyunlarda kafayı yersiniz immo eloda herkeste en kötü 240 280 var 144 ile olmuyor oyunu oynarken ekipman farkından dolayı kaybettiğini anlıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,418
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri