İş İçin Monitör Tavsiyesi

Farkı ne hocam?
renk doğruluğu farkı var hocam daha kaliteli diğerlerine göre
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TCL nin 100hz lik mini LED modelleri var sadede görüntü kalitesi önemliyse ona bakabilirsin
harbi buda çok mantıklıymış bende yan monitörlerden birini bununla değişebilirim

Hocam sizin monitörler flat ve ips ise onlardan vazgeçmenize gerek yok. Curved ise tabii ki de geçin istediğiniz modele

Renk doğruluğu oranı yüksek modellere geçmek lazım. Fakat elinizdekilerle kıyaslayın. Çok fark yoksa gereksiz uğraş olur.

renk doğruluğu farkı var hocam daha kaliteli diğerlerine göre

harbi buda çok mantıklıymış bende yan monitörlerden birini bununla değişebilirim
Fiyatları iyiymiş hocam değerlendirebilirim bunları MSI ile kıyaslamaya gerek var mı bilmiyorum ama yine de teşekkür ederim.

Fiyatları iyiymiş hocam değerlendirebilirim bunları MSI ile kıyaslamaya gerek var mı bilmiyorum ama yine de teşekkür ederim.
Mini LED olduğu için her türlü klasik bir IPS veya VA dan daha iyidir ama OLED seviyesinde değil

Mini LED olduğu için her türlü klasik bir IPS veya VA dan daha iyidir ama OLED seviyesinde değil
KTC 27 H27D9 QHD IPS 120Hz 5ms bu monitör mü yoksa dediğiniz monitör mü hocam?

KTC 27 H27D9 QHD IPS 120Hz 5ms bu monitör mü yoksa dediğiniz monitör mü hocam?
Hocam 2k lazım mı ki sana kontrast değeri olsun HDR kalitesi olsun benim dediğim daha iyi onun dışında mini LED olmasının da çok artısı var monitör ayarları ile 2 saniye nasıl oynayacağını biliyorsan benim dediğim her türlü kulvarda daha üstün sizin attığınızın tek olayı 2k olması

Hocam 2k lazım mı ki sana kontrast değeri olsun HDR kalitesi olsun benim dediğim daha iyi onun dışında mini LED olmasının da çok artısı var monitör ayarları ile 2 saniye nasıl oynayacağını biliyorsan benim dediğim her türlü kulvarda daha üstün sizin attığınızın tek olayı 2k olması
Tamam hocam çok teşekkür ederim.

1080p 100hz olan miniled tcl bu gün geldi sistemi biraz önce kurdum ölü piksel yok şükür ve çok güzel

1080p 100hz olan miniled tcl bu gün geldi sistemi biraz önce kurdum ölü piksel yok şükür ve çok güzel
Ben onu almam hocam belki 2. Monitör olarak alınır ama öbür türlü alınmaz ben 27g64 alacağım bekleyeceğim adam gibi satıcı satmasını

Ben onu almam hocam belki 2. Monitör olarak alınır ama öbür türlü alınmaz ben 27g64 alacağım bekleyeceğim adam gibi satıcı satmasını
valla bütçen çıkıyosa 32" olanı al ben bundan önce 40" msi mag 401qr kullanıyodum ondan 27 ye geçince küçük geldi ve oyun oynarken gerçekten çok iyiydi pişmanım yani 32 yerine 27 aldığıma

unnamed.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,413
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri