2 3 Yıldır film etmiyorum mutlaka izle dediğiniz bunu kaçırma dediğiniz filmler varsa önerileri bekliyorum. Marvel çok takip ederdim saldım bi yerden sonra. Hızlı ve Öfkeli zaten 7 ya da 8 de saldım. Önerilerinizi bekliyorum.
Uncharted izlemiştim. Wick sanırsam son filmi 4 onu izlemedim bi göz atıyım aklımda olsun. Şuan izlediğim ve yeni bölümleri gelen diziler var ama obsession çok duydum ona da bakarım.Uncharted
İlgin varsa fnaf1-2
Obsession
John wick 4
dördü arasından kesin izle dediğim obsession olurdu kesinlikle mükemmel bir dizi
Ona çok kötü yorumlar gördüm Thor filminde Thor yok vsBen de izlemiyorum. En son şu leş ötesi Thoru mu ne izlemiştim. Bir şey kaçırdığımı düşünmüyorum.
fight club2 3 Yıldır film etmiyorum mutlaka izle dediğiniz bunu kaçırma dediğiniz filmler varsa önerileri bekliyorum. Marvel çok takip ederdim saldım bi yerden sonra. Hızlı ve Öfkeli zaten 7 ya da 8 de saldım. Önerilerinizi bekliyorum.
Ben +2 yıldır evde de film izlemiyom. En son alien serisini izlemiştim 2 sene önce falan. Dizi izlemek daha çok sarıyor.Uncharted izlemiştim. Wick sanırsam son filmi 4 onu izlemedim bi göz atıyım aklımda olsun. Şuan izlediğim ve yeni bölümleri gelen diziler var ama obsession çok duydum ona da bakarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ona çok kötü yorumlar gördüm Thor filminde Thor yok vso yüzden açmadım bile onu. Ama aralarda vardır izlenecek güzel filmler diziler. Mesela Spider Noır veya başka fimleri de geldi sanırsam
Dizi zaten izliyorum +100 dizi bitti de film sektörü da farklı yani kaçırmak istemiyeceğimiz filmler elbet çıkıyordurBen +2 yıldır evde de film izlemiyom. En son alien serisini izlemiştim 2 sene önce falan. Dizi izlemek daha çok sarıyor.
o konu hakkında farklı görüşler var, bazıları 5te çıkacak diyor ama çoğunluk serinin dörtleme olduğunu ve sonlandığını savunuyor. bu arada dörtlemenin en iyisi son filmdi bence ben aşırı sevdim.son filmi 4
bu filminde yönetmeni çok genç ve youtuber yanlış bilmiyorsam. çok kısa sürede ve aşırı düşük bütçeyle çekim yapıyolar. filmden beklentim çok düşüktü ama başyapıt diye anılan filmlerin en az yarısından daha iyiydi öznel görüşümobsession
John wick en son kaç izledim bilmiyorum ama 3 izledim gibi geliyor muhtemelen 4 kaldı 5 gelirse izleriz sıkıntı yok. Obsession hem dizi hem film var sanırsam korku pek tercih ettiğim bir tür değil ama düşünelimo konu hakkında farklı görüşler var, bazıları 5te çıkacak diyor ama çoğunluk serinin dörtleme olduğunu ve sonlandığını savunuyor. bu arada dörtlemenin en iyisi son filmdi bence ben aşırı sevdim.
bu filminde yönetmeni çok genç ve youtuber yanlış bilmiyorsam. çok kısa sürede ve aşırı düşük bütçeyle çekim yapıyolar. filmden beklentim çok düşüktü ama başyapıt diye anılan filmlerin en az yarısından daha iyiydi öznel görüşüm
film olanı kastediyorum bu sene çıkan. gişe rekorları vs kırdı yani çok anlatılacak bir şeyi yokObsession hem dizi hem film var sanırsam korku pek tercih ettiğim bir tür değil ama düşünelim
korku sevmem ama bakarım 2025 yapımı gözüküyorfilm olanı kastediyorum bu sene çıkan. gişe rekorları vs kırdı yani çok anlatılacak bir şeyi yok
weapons2 3 Yıldır film etmiyorum mutlaka izle dediğiniz bunu kaçırma dediğiniz filmler varsa önerileri bekliyorum. Marvel çok takip ederdim saldım bi yerden sonra. Hızlı ve Öfkeli zaten 7 ya da 8 de saldım. Önerilerinizi bekliyorum.