Yardım Sizce Bu 3'lü Set Alınır mı ?

lFalcoNNl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
Bütçe
12000
Klavye olarak öyle bişiye 4k bayılmak bence saçma onun yerine w75 alınabilir bence kulaklık iyi fiyatı normal gibi klas ss nova 5 mouse konusunda daha bilgiler vardır ben önerirsem piyasada pek bilgim yok mouse konusunda

Klavye olarak öyle bişiye 4k bayılmak bence saçma onun yerine w75 alınabilir bence kulaklık iyi fiyatı normal gibi klas ss nova 5 mouse konusunda daha bilgiler vardır ben önerirsem piyasada pek bilgim yok mouse konusunda
klavye 2.2k idi galiba fiyatı yükseltmiş itopya mouse iyi değil midir hocam ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BENDE O MOUSE VAR ALINRI O MOUYSE
bataryası nasıl performans olarak

klavye 2.2k idi galiba fiyatı yükseltmiş itopya mouse iyi değil midir hocam ?

bataryası nasıl performans olarak
Bi sorunu yok öyle hemen fln bitmiyk güzek bişey 1 hafta dayanıo yanı

Arkadaşlar iyi günler itopya indirimlerinden bu 3 ekipmanı gözüme kestirdim sizce alınır mı fiyatları değer mi ?

Klavye : Aula F108 Pro Reaper Switch

Mouse : Asus Rog Harpe Ace

Kulaklık : SteelSeries Arctis Nova 5

sizce fiyatlarını hak ediyorlar mı arkadaşlar duruma göre üçünüde almayı düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorum.
Mouse ve klavye güzel, güle güle kullan. Kulaklık hakkında bilgim yok. (klavyeyi indirimle aldığını varsayıyorum)

Mouse ve klavye güzel, güle güle kullan. Kulaklık hakkında bilgim yok. (klavyeyi indirimle aldığını varsayıyorum)
Hocam maalesef klavyeyi alamadım fiyatı yükseldi mouse almayı düşünüyorum kulaklık ise çoğu yerde fiyat olarak 8 civarı o yüzden almak mantıklı geliyor

@-Mehmet- hocam kulaklık ve mouse ikisini 9700 tl ye 6 taksit satın aldım sizce ho mu yoksa go mudur.

Son düzenleme:
kulaklık çok iyi uzun süredir kullanıyorum, baya indirimde kaçırma.

Hocam maalesef klavyeyi alamadım fiyatı yükseldi mouse almayı düşünüyorum kulaklık ise çoğu yerde fiyat olarak 8 civarı o yüzden almak mantıklı geliyor

@-Mehmet- hocam kulaklık ve mouse ikisini 9700 tl ye 6 taksit satın aldım sizce ho mu yoksa go mudur.
Hocam mouse güzelde kulaklık hakkında dediğim gibi bilgim yok, yorum yapamam. Güle güle kullan, taksitli olması güzel.

kulaklık çok iyi uzun süredir kullanıyorum, baya indirimde kaçırma.
Aldım reis zaten fiyat avantajı oldugu bariz belli mouse da yorumları falan iyi asus rog dan şüphem de yok şimdi sadece klavye almak kaldı

Aldım reis zaten fiyat avantajı oldugu bariz belli mouse da yorumları falan iyi asus rog dan şüphem de yok şimdi sadece klavye almak kaldı
usta bende 5x var aynısı zaten her yanıyla kalitesini hissettiriyor. Pil ses kalitesi hafiflik mic kalitesi her türlü bu fiyata en iyisi

usta bende 5x var aynısı zaten her yanıyla kalitesini hissettiriyor. Pil ses kalitesi hafiflik mic kalitesi her türlü bu fiyata en iyisi
Klavye olarak ne alınır hocam 3 bin bütçeye falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,158
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri