uzun vadede kullanmak ıstıyorum kasamı seneye yukseltebılırımçopk bile enermax liqmafuxloda alabilirsin
ekran isitosan attığını alabilşrsinuzun vadede kullanmak ıstıyorum kasamı seneye yukseltebılırım
bunun ekranı sadece derece gostergelı normal ekranlı onerın varsa alabılırımekran isitosan attığını alabilşrsin
hocam ocypus 360 çok uygun şu an alın geçin arcticlere yakın performans veriyor
kasanın gorselıne uymuyor knk oda kasamın ıcı fıgur dolu gorsele uyması ıcın fanların yanlarıda rgb lı olması lazımhocam ocypus 360 çok uygun şu an alın geçin arcticlere yakın performans veriyor
fazlasıyla yeterli ben 120ml çift kule kullanıyorum 64 dereceyi geçmiyor o da ağır oyunlar da düşünün artık.
Soğutur.Biraz pahalı bence.
Fanlarım attığın linkteki gibi lianli marka 2 3 binlik sogutucu alıp 4 binlik fan takmak istemiyorum hem ekranda olsun istiyorum bu arada figürlerimi fanlara raf taktım orda sergiliyorum ekran kartının altındada f1 mclaren maketi duruyorSoğutur.Biraz pahalı bence.
arkdaşın bahsettiği ocypus bu figürleri ekran kartının üstünde sergiliyorsan belki işine yarar ayrıca
https://www.sinerji.gen.tr/ocypus-sigma-f36-argb-white-360-mm-fan-p-58789
şöyle bi fan setide var görsele önem veriyorsan fena durmuyor denemedim. Soğutucu çok fp ama.
Yeterli hocam. Deepcool tasarımlarını çok seviyorum, baya estetik ürünleri var. Performansları da göz zevkleri de doyuruyor.