Anakart alacam beyler aklımda da beyaz bir sistem toplamak var onun için beyaz anakart tericihinden yana gidiyorum siyah iyi durur mu bilmiyorum ama bu anakartta hoşuma gitti
kanka fiyatı düşünce gene bakarım da sizce nasıl sen geçende cevap vermiştin iyi ödiir hocam bana bi analart bulalıö ya analarta cok vermektense 1-2 lire fazla onun yerine işlemciye 1-2 fazla vermek isterim
7K'ya almistim eger RAM ile cok ugrasmiyacaksan, standart bilgisayarimi acar, oyunumu oynarim kullancisi isen gereksiz bir tercih olur. Fiyatina gore yine saglam 800 chipsetli, yine uzun sureler kullanabilecegin bir mobo ama dedigim gibi kitlesine daha iyi gider, onun disinda cok bir sey ifade etmez, kasa icinde durusuda guzel yalan yok. Baby Taychon diye de geciyor, suan 19K'ya Taychon satiliyor Amazon'da WIFI model 2 hafta once de 19K'ya satiliyordu bir ara 30K oldu ama dun gece 19K fiyatindaydi kontrol ettigimde butcen varsa suan Globalde en ucuz Taychon TR'de satiliyor bazi yabanci discord sunucularinda teyit ettirdim.
Force'ta gayet iyi dedigim gibi, islemcimi yeni degistim Y-Cruncher gibi testlerde anakart coil whine yapiyor onun disinda Oyun sekansinda VRM Throttle veya Kartta herhangi bir ses yok, CS, BF6 ve FH6 deneyimlerimce sorunsuz kaldiriyor zaten kaldiramadigi yer guc bakimindan cift CCD'li 9950X3D gibi islemciler.
Ben RAM ile cok ugrasip oynadigim icin almistim, isimi fazlasiyla gordu kendi ramimin yettigi yere kadar ama yinede tam hakkini veremedim yeni nesil ram sart.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
XOC Bios vesaire'de wifili modellere kurmak icin programlayici gerekiyor diyorlardi ama Q-flash+ ile yukleniyor, meraklsina.
Geneli siyah kasama bu anakarti ve beyaz ekran karti kullaniyorum bence iyi duruyor, foto atabilirim istersen hem goruntu olarak canlida bir fikir olusur aklinda.
Anakartın güç beslemesi 8 çekirdekli işlemciler için yeterli (9850X3D dahil) ancak daha güçlü işlemciler için zayıf kalacaktır.