asko56
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,269
yaşadıgın yeri söylersen sana ürün öneririmOlur evet ikinci el mantıklı ama yine nasıl bi model baksam onu bilemiyorum
yaşadıgın yeri söylersen sana ürün öneririmOlur evet ikinci el mantıklı ama yine nasıl bi model baksam onu bilemiyorum
Rekabetçi oyunla işim olmaz dersen M7 Smart monitör bak 32 inç.Olur evet ikinci el mantıklı ama yine nasıl bi model baksam onu bilemiyorum
bro adamın bütçe 4 bin tlRekabetçi oyunla işim olmaz dersen M7 Smart monitör bak 32 inç.
Yok mudur ikinci elde? O bile yoksa 4K monitör imkanı yok bence o bütçede, 2K baksın.bro adamın bütçe 4 bin tl![]()
4k monitör 5000-6000 e çok var 60hz pazarlıkla alır bir şeyler ama sıfır yok 4kYok mudur ikinci elde? O bile yoksa 4K monitör imkanı yok bence o bütçede, 2K baksın.
Ankara ama bütçede sorun yok sadece dediğim gibi ben yurda alacağım için gidip pahalı bir şey almak istemiyorum. Eve alacak olsam paraya kıyarım da şimdi burası için masraf yapmak istemiyorum ama illa da bak çok iyi ürün buldum dersen bütçeyi artırırım.yaşadıgın yeri söylersen sana ürün öneririm
32 inç çok büyük kaçar. Onun dışında rekabetçi oyunla işim olmaz da keyifli bi oyun deneyimi sunacağını sanmıyorum o monitörünRekabetçi oyunla işim olmaz dersen M7 Smart monitör bak 32 inç.
Pahalı, az üstüne sıfırları var bunların ama daha önemlisi 1080P 240Hz monitörü ne yapacaksın PS5 için?Ankara ama bütçede sorun yok sadece dediğim gibi ben yurda alacağım için gidip pahalı bir şey almak istemiyorum. Eve alacak olsam paraya kıyarım da şimdi burası için masraf yapmak istemiyorum ama illa da bak çok iyi ürün buldum dersen bütçeyi artırırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
32 inç çok büyük kaçar. Onun dışında rekabetçi oyunla işim olmaz da keyifli bi oyun deneyimi sunacağını sanmıyorum o monitörün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu nasıl mesela
Bilmiyorum fiyat 4K diye attım. 2K 120Hz de olurPahalı, az üstüne sıfırları var bunların ama daha önemlisi 1080P 240Hz monitörü ne yapacaksın PS5 için?
ktc ler türkiyeye yeni geldi çok sorun çıkarmaz işinide görür pazarlıgını güzel yap