Ps5 Pro Gta 6 İçin Monitör Önerisi

Yok mudur ikinci elde? O bile yoksa 4K monitör imkanı yok bence o bütçede, 2K baksın.
4k monitör 5000-6000 e çok var 60hz pazarlıkla alır bir şeyler ama sıfır yok 4k :D

yaşadıgın yeri söylersen sana ürün öneririm
Ankara ama bütçede sorun yok sadece dediğim gibi ben yurda alacağım için gidip pahalı bir şey almak istemiyorum. Eve alacak olsam paraya kıyarım da şimdi burası için masraf yapmak istemiyorum ama illa da bak çok iyi ürün buldum dersen bütçeyi artırırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rekabetçi oyunla işim olmaz dersen M7 Smart monitör bak 32 inç.
32 inç çok büyük kaçar. Onun dışında rekabetçi oyunla işim olmaz da keyifli bi oyun deneyimi sunacağını sanmıyorum o monitörün

Bu nasıl mesela

Ankara ama bütçede sorun yok sadece dediğim gibi ben yurda alacağım için gidip pahalı bir şey almak istemiyorum. Eve alacak olsam paraya kıyarım da şimdi burası için masraf yapmak istemiyorum ama illa da bak çok iyi ürün buldum dersen bütçeyi artırırım.

32 inç çok büyük kaçar. Onun dışında rekabetçi oyunla işim olmaz da keyifli bi oyun deneyimi sunacağını sanmıyorum o monitörün

Bu nasıl mesela
Pahalı, az üstüne sıfırları var bunların ama daha önemlisi 1080P 240Hz monitörü ne yapacaksın PS5 için?

Genel bilgili arkadaşlar burda iken bende ps5 slim için monitor arıyorum. 2K hem de pcde kullanabileceğim. 2K da gta6 oynanır diye tahmin ediyorum, 1080p monitorümde hdr var ancak imkan olursa 2k çekmek istiyorum.
Edit: bütçe 10k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,271
Üyeler
204,658
Son üye
Unut132323
Geri