PCI Aygıtı ünlem işareti var !

TamerKs

80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,156
PCI Aygıtında ünlem işaretleri var, bunlar ne anlama geliyor nasıl çözebilirim ne yapmam lazım bilen var mı ?
3 tane aygıt var ve her birinin kimliği farklı ne yüklemem lazım ?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    120.6 KB · Hit: 72
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    94.8 KB · Hit: 74
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    97.4 KB · Hit: 71
En İyi Cevap
Öncelikle Chipset sürücünü güncellemelisin.
Chipset sürücünü indirmek için: A320 Drivers & Support | AMD

Düzelmez ise;
Aygıt yöneticisi> ünlem işaretli sürücüye sağ tıkla> sürücüyü güncelleştir> bilgisayarımdaki sürücülere göz at

Bu kısıma geldikten sonra dosya yolu olan yere aşağıya bıraktığım yolu yapıştır ve güncelle de.

"C:\Program Files (x86)\AMD\Chipset_IODrivers\PSP Driver\"

Tırnak işareti olmadan yapıştır.

Bu arada Chipset sürücüsüne imzandaki anakartı göz önünde bulundurarak linki paylaştım.
Eğer anakartın A320 değil ise "AMD Drivers & Support" kısmından "Chipset" seçip daha sonra anakartının chipsetini seçip indirebilirsin.

Düzelmez ise;
Aygıt yöneticisi> ünlem işaretli sürücüye sağ tıkla> sürücüyü güncelleştir> bilgisayarımdaki sürücülere göz at

Bu kısıma geldikten sonra dosya yolu olan yere aşağıya bıraktığım yolu yapıştır ve güncelle de.

Bu arada Chipset sürücüsüne imzandaki anakartı göz önünde bulundurarak linki paylaştım.
Eğer anakartın A320 değil ise "AMD Drivers & Support" kısmından "Chipset" seçip daha sonra anakartının chipsetini seçip indirebilirsin.

En İyi Cevap

Düzelmez ise;

verdiğiniz link benim ana kartımla uyumlu değil mi ? hemen yükleyip bilgilendireceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzelmez ise;

hangiler gerekli hangilerini yükleyim ?

Ekler

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    386.8 KB · Hit: 50
verdiğiniz link benim ana kartımla uyumlu değil mi ? hemen yükleyip bilgilendireceğim
Anakartınız A320 değil ise kurmayın.
hangiler gerekli hangilerini yükleyim ?
Hepsini.

Yukarıda düzenledim mesajımı fakat tekrardan yazayım.

"Bu arada Chipset sürücüsüne imzandaki anakartı göz önünde bulundurarak linki paylaştım.
Eğer anakartın A320 değil ise "AMD Drivers & Support" kısmından "Chipset" seçip daha sonra anakartının chipsetini seçip indirebilirsin."

Anakartınız A320 değil ise kurmayın.

Hepsini.

Yukarıda düzenledim mesajımı fakat tekrardan yazayım.

"Bu arada Chipset sürücüsüne imzandaki anakartı göz önünde bulundurarak linki paylaştım.
Eğer anakartın A320 değil ise "AMD Drivers & Support" kısmından "Chipset" seçip daha sonra anakartının chipsetini seçip indirebilirsin."

EX-A320M-GAMING ana kartım​

Tamamdır. Kuruluma devam edebilirsiniz.
yükledim ünlem işaretleri gitti fakat bu yüklediğim ne anlama gelyordu hangi hatalar düzeldi. (en iyi cevap olarak işaretledim)

yükledim ünlem işaretleri gitti fakat bu yüklediğim ne anlama gelyordu hangi hatalar düzeldi. (en iyi cevap olarak işaretledim)
Windows ile bileşenler arasındaki iletişim ve yönetimi etkiliyor.

Her Windows kurduğunuzda ya da sıfırladığınızda Chipset sürücünüzü kurmayı ve güncel tutmayı unutmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,529
Üyeler
186,206
Son üye
Algos918
Geri