TamerKs
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 6,156
Orasını pek bilmiyorum, TP 'ye konu açın isterseniz, orada driver için konu bölümü bile vardı diye hatırlıyorum.hangi driveri yüklemeliyim ve yüklemesem ne olur ?
verdiğiniz link benim ana kartımla uyumlu değil mi ? hemen yükleyip bilgilendireceğimÖncelikle Chipset sürücünü güncellemelisin.
Chipset sürücünü indirmek için: A320 Drivers & Support | AMD
Düzelmez ise;
Aygıt yöneticisi> ünlem işaretli sürücüye sağ tıkla> sürücüyü güncelleştir> bilgisayarımdaki sürücülere göz at
Bu kısıma geldikten sonra dosya yolu olan yere aşağıya bıraktığım yolu yapıştır ve güncelle de.
"C:\Program Files (x86)\AMD\Chipset_IODrivers\PSP Driver\"
Tırnak işareti olmadan yapıştır.
hangiler gerekli hangilerini yükleyim ?Öncelikle Chipset sürücünü güncellemelisin.
Chipset sürücünü indirmek için: A320 Drivers & Support | AMD
Düzelmez ise;
Aygıt yöneticisi> ünlem işaretli sürücüye sağ tıkla> sürücüyü güncelleştir> bilgisayarımdaki sürücülere göz at
Bu kısıma geldikten sonra dosya yolu olan yere aşağıya bıraktığım yolu yapıştır ve güncelle de.
"C:\Program Files (x86)\AMD\Chipset_IODrivers\PSP Driver\"
Tırnak işareti olmadan yapıştır.
Anakartınız A320 değil ise kurmayın.verdiğiniz link benim ana kartımla uyumlu değil mi ? hemen yükleyip bilgilendireceğim
Hepsini.hangiler gerekli hangilerini yükleyim ?
Anakartınız A320 değil ise kurmayın.
Hepsini.
Yukarıda düzenledim mesajımı fakat tekrardan yazayım.
"Bu arada Chipset sürücüsüne imzandaki anakartı göz önünde bulundurarak linki paylaştım.
Eğer anakartın A320 değil ise "AMD Drivers & Support" kısmından "Chipset" seçip daha sonra anakartının chipsetini seçip indirebilirsin."
Tamamdır. Kuruluma devam edebilirsiniz.EX-A320M-GAMING ana kartım
Windows ile bileşenler arasındaki iletişim ve yönetimi etkiliyor.yükledim ünlem işaretleri gitti fakat bu yüklediğim ne anlama gelyordu hangi hatalar düzeldi. (en iyi cevap olarak işaretledim)