Neler Yeni

LOGİTECH; DFGT VS G27?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar arada ortalama 500 lira fark var değermi?

En İyi Cevap
Evet direksiyondan bağımsız. Yapışık değil. Yani o G27 vites kutusunda ayar tuşu var H vites mesela ETS, Forza 4 kullanmak için olurken drift, ralli yaparken 2 vites yani ileri ve geri modu şeklinde oluyor. Tam anlatamadım özelliğini ama siz manuel vites gibi düşünün. Alınca öğreneceksiniz o modu. Ben DFGT almazdım direksiyon alınırken artık gerçekçilik şart.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eder. G27, 6 vites ve 2 vites modu da var. Aradaki fark değeceğini düşünüyorum.
Vites modu ne oluyor, birde dfgt de vites hem direksiyon ile birleşik hemde sadece yukarı aşağı olarak var, g27 de ise hem h vites hemde direksiyon dan bağımsız değilmi?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Evet direksiyondan bağımsız. Yapışık değil. Yani o G27 vites kutusunda ayar tuşu var H vites mesela ETS, Forza 4 kullanmak için olurken drift, ralli yaparken 2 vites yani ileri ve geri modu şeklinde oluyor. Tam anlatamadım özelliğini ama siz manuel vites gibi düşünün. Alınca öğreneceksiniz o modu. Ben DFGT almazdım direksiyon alınırken artık gerçekçilik şart.

En İyi Cevap

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler, en iyi cevap olarak raporladım.

Top Bottom