LOGİTECH; DFGT VS G27?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,217
Arkadaşlar arada ortalama 500 lira fark var değermi?

En İyi Cevap
Evet direksiyondan bağımsız. Yapışık değil. Yani o G27 vites kutusunda ayar tuşu var H vites mesela ETS, Forza 4 kullanmak için olurken drift, ralli yaparken 2 vites yani ileri ve geri modu şeklinde oluyor. Tam anlatamadım özelliğini ama siz manuel vites gibi düşünün. Alınca öğreneceksiniz o modu. Ben DFGT almazdım direksiyon alınırken artık gerçekçilik şart.
Eder. G27, 6 vites ve 2 vites modu da var. Aradaki fark değeceğini düşünüyorum.
Vites modu ne oluyor, birde dfgt de vites hem direksiyon ile birleşik hemde sadece yukarı aşağı olarak var, g27 de ise hem h vites hemde direksiyon dan bağımsız değilmi?

Evet direksiyondan bağımsız. Yapışık değil. Yani o G27 vites kutusunda ayar tuşu var H vites mesela ETS, Forza 4 kullanmak için olurken drift, ralli yaparken 2 vites yani ileri ve geri modu şeklinde oluyor. Tam anlatamadım özelliğini ama siz manuel vites gibi düşünün. Alınca öğreneceksiniz o modu. Ben DFGT almazdım direksiyon alınırken artık gerçekçilik şart.

En İyi Cevap
Çok teşekkürler, en iyi cevap olarak raporladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,019
Üyeler
186,567
Son üye
0gii
Geri