F Furkangns 80+ Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Furkan Güneş 18 Nisan 2021 #1 Merhabalar herkese xiaomi mi true wireless earphones 2 aldım ama ps4 e bağlanmıyo acaba aynı sorunlar karşılasan oldu mu? Nasıl bağlayabilirim? Teşekkürler.
Merhabalar herkese xiaomi mi true wireless earphones 2 aldım ama ps4 e bağlanmıyo acaba aynı sorunlar karşılasan oldu mu? Nasıl bağlayabilirim? Teşekkürler.
🃏JOKER🃏 80+ Platinum Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 14,812 Dahası Reaksiyon skoru 38,029 Konum HAK HUKUK ADALET İsim Mert Can Ergün 18 Nisan 2021 #2 Furkangns yazmış: Merhabalar herkese xiaomi mi true wireless earphones 2 aldım ama ps4 e bağlanmıyo acaba aynı sorunlar karşılasan oldu mu? Nasıl bağlayabilirim? Teşekkürler. Devamı için tıklayın... o tür kulaklıklar bağlanmıyor sadece destekli kulaklıklara izin veriyor Upvote 0 Downvote
Furkangns yazmış: Merhabalar herkese xiaomi mi true wireless earphones 2 aldım ama ps4 e bağlanmıyo acaba aynı sorunlar karşılasan oldu mu? Nasıl bağlayabilirim? Teşekkürler. Devamı için tıklayın... o tür kulaklıklar bağlanmıyor sadece destekli kulaklıklara izin veriyor