15 gündür kolumdan çıkarmadım dediğiniz Akıllı Saat Önerisi

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
322
Merhaba arkadaşlar, Akıllı saat almayı düşünüyorum,

benim için f/p, pil ömrü, fonksiyonel özellikleri ön planda (ekran değişebilirliği, kayış değişebilirliği gibi)

şuna mutlaka bakmalısın dediğiniz, bu kolumdan 15 gündür çıkmadı dediğiniz saatleri söyleyebilir misiniz

En İyi Cevap
Pil tüketim optimizasyonu konusunda en iyi cihazlardan biri HUAWEI / Honor' dır

HUAWEI watch GT, 30 gün

HUAWEI Watcht GT 2 / Honor MagicWatch 2 46mm (2 hafta olduğu söyleniyor ancak MP3 ve takip özelliğini düzenli bir şekilde kullanıyorsanız 1 haftaya yakın gidiyor)

HUAWEI Watch GT 2 / Honor MagicWatch 2 42mm, 7 gün

HUAWEI Watch GT 2e, 15 gün

HUAWEI Watch GT 2 Pro, 2 hafta

Honor Watch GS Pro, 30 gün

Bunlar arasında fiyatlarını en çok hak edenler Honor MagicWatch 2 ve HONOR Watch GS pro' dur.

Bazı cihazları yan yana yazmamın sebebi klon cihaz olmalarından dolayıdır, HUAWEI ve Honor saatlerde ki bu fiyat farkı kaliteden değil satış politikasından kaynaklanmaktadır.
Apple Watch ve Samsung Galaxy Watch 3 DEĞİLDİR. Şarjının 15 gün gitmesi mümkün değil bunların.

Mi Band, Samsung Fit2 gibi akıllı bilekliklere bakabilirsiniz. Huawei Watch GT2 ve GT2e'ye bakabilirsiniz. Bütçe varsa GT2 Pro olabilir. Bunların pil ömürleri uzundur, 15 gün kullanıma bağlı olarak görülebilir. Sürekli nabız ölçer, adımlarınızı takip eder ve bildirim gösterirse süre kısalır.

Bende Amazfit bip lite var. 1 seneyi geçti alalı hala hiçbir sıkıntısı yok. Full kullanımda en az 20 gün batarya süresi var, tek sıkıntısı ekran görüntüsü kötü ama saat görünümü değişebiliyor. Ekran her zaman açık olduğu için bazı kişiler beğenmiyor. Bütçen azsa önerebilirim.

Mİ Band 4 30 gündür kolumda. Kardeşimde Mİ Band 5 var onun da şarjı hemen hemen 30 gün gidiyor.

HUAWEI watch GT, 30 gün

HUAWEI Watcht GT 2 / Honor MagicWatch 2 46mm (2 hafta olduğu söyleniyor ancak MP3 ve takip özelliğini düzenli bir şekilde kullanıyorsanız 1 haftaya yakın gidiyor)

Bunlar arasında fiyatlarını en çok hak edenler Honor MagicWatch 2 ve HONOR Watch GS pro' dur.

Bazı cihazları yan yana yazmamın sebebi klon cihaz olmalarından dolayıdır, HUAWEI ve Honor saatlerde ki bu fiyat farkı kaliteden değil satış politikasından kaynaklanmaktadır.

En İyi Cevap

benim için f/p, pil ömrü, fonksiyonel özellikleri ön planda (ekran değişebilirliği, kayış değişebilirliği gibi)

şuna mutlaka bakmalısın dediğiniz, bu kolumdan 15 gündür çıkmadı dediğiniz saatleri söyleyebilir misiniz
aradığın özellikler ve bütçen ne?

çok fazla özelliklerinden bahsedilmemiş sitelerde ekranı kordonu değişiyor mu?
hocam sarj ve özellik konusunda alınabilecek en iyi f\p saat bence gt2e kordon değişiyor
ekran konusu bilmiyorum servise gönderirseniz değiştirirler büyük ihtimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HUAWEI watch GT, 30 gün

bazı özellikleri kapatarak 15 gün veya 2hafta olan cihazları da 30 gün e taşıyabilirsin bence burada alınabilecek en iyi saat gt2e dir hem ucuz hemde çok güzel özelliklere sahip

bazı özellikleri kapatarak 15 gün veya 2hafta olan cihazları da 30 gün e taşıyabilirsin bence burada alınabilecek en iyi saat gt2e dir hem ucuz hemde çok güzel özelliklere sahip
Şöyle de bir durum var, özelikleri kısacaksam neden akıllı saat alıyorum ki? Şimdi diyeceksin, bütün özelliklerini kapatmana gerek yok. En çok kullanılan özellikleri kapatmadığın sürece pil süresini arttıramazsın.

Ayrıca daha önce test ettim, bütün özellikleri kapalı olsa dahi Honor MagicWatch 2 en fazla 3 hafta gidebiliyor, senin dediğin gibi bir ay gitmiyor.

Şöyle de bir durum var, özelikleri kısacaksam neden akıllı saat alıyorum ki? Şimdi diyeceksin, bütün özelliklerini kapatmana gerek yok. En çok kullanılan özellikleri kapatmadığın sürece pil süresini arttıramazsın.

Ayrıca daha önce test ettim, bütün özellikleri kapalı olsa dahi Honor MagicWatch 2 en fazla 3 hafta gidebiliyor, senin dediğin gibi bir ay gitmiyor.
tam kaç gün gideceğini ben bilemem sonuçta kullanmadım ama kapatırsan sarj süresi artıyor onu söyledim sadece ve 15 gün gayet iyi bir batarya süresi ayrıca gt2e diğer saatler gibi 1200 küsür değil 800tl bence gayet iyi bir saat özellikleri diğer saatlerden aşağı kalır da değil :)

Mi band 4 mi band 6 arasında devasa fark yok öneririm mi band 4

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,597
Üyeler
186,212
Son üye
DubaiCup
Geri