Kartları demek istedim, steam de rozetler bölümüne tıklayınca kartlara atıyor. Bahsettiğim kartlar bunlar.Rozet dediğinizi anlayamadım. Steam ödül rozetleri mi? Eğer onları diyorsanız onlar sadece XP veriyor ve satamıyorsunuz. Görünüş amaçlı yani.
Kart hakkınız kalmamış. Kart düşüremezsiniz. Kartları satmak mantıklı olabilir.Kartları demek istedim, steam de rozetler bölümüne tıklayınca kartlara atıyor. Bahsettiğim kartlar bunlar.
level kasma gibi bir amacım şimdilik yok o zaman satim gitsin belki BF 1 parasını yarılarımRozetleri işleyerek level atlayabilirsiniz, yanında arka plan falan veriyor boş beleş. Onun dışında satabilirsiniz
Tamamdır teşekkürler, şimdi bu kartları satsam tekrar oyuna girsem aynı kartları düşüremem değil mi?Kart hakkınız kalmamış. Kart düşüremezsiniz. Kartları satmak mantıklı olabilir.
Kartları satarsanız tekrardan aynı kartı düşürebilirsiniz ama bunun için "kart düşürme hakkınızın" yenilenmesi gerekiyor. Kaç ayda bir yenileniyor bilmiyorum.Tamamdır teşekkürler, şimdi bu kartları satsam tekrar oyuna girsem aynı kartları düşüremem değil mi?
Dusmezlevel kasma gibi bir amacım şimdilik yok o zaman satim gitsin belki BF 1 parasını yarılarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır teşekkürler, şimdi bu kartları satsam tekrar oyuna girsem aynı kartları düşüremem değil mi?