ihtiyaç kredisi çekmek için kaç ay sigortalı çalışmak gerekiyor?

Reaksiyon skoru
2
Merhaba dostlar halihazırda belediyede daimi işçi olarak çalışıyorum askerlik zamanım geldi ama işimi kaybetmemek adına bedelli askerlik yapmayı düşünüyorum acaba en az kaç ay sigortalı çalışmam gerekiyor birde 100k üstünde kredi çekebilir miyim?

Merhaba dostlar halihazırda belediyede daimi işçi olarak çalışıyorum askerlik zamanım geldi ama işimi kaybetmemek adına bedelli askerlik yapmayı düşünüyorum acaba en az kaç ay sigortalı çalışmam gerekiyor birde 100k üstünde kredi çekebilir miyim?
en iyisi bankayı arayıp sorun hocam

Kardom 50k ve 99k arası kredi 24 ay 100k ve üzeri krediler 1 yıl ile taksitlendirilir ve kredide sigorta önemlidir tabi ancak en önemli faktör findeks kredi notudur. Kredi notunu sorgularsan hemen hemen öğrenirsin ne kadar kredi cekebildigini. Kredi notunu artırmak içinde videoları takip edebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,529
Üyeler
186,206
Son üye
Algos918
Geri