Hocam bunun çeşitli sebepleri olabilir. Hesabınız online ödemelere açık mı? Satın alım yapacakken orada yanlış ödeme yöntemini seçiyor olabilirsiniz veya bankanız ile alakalı bir problem de olabilir. Yapı kredi müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah edip bilgi isteyebilirsiniz. Steam destek ile iletişime geçip destek talep edebilirsiniz.Merhaba steam üzerinden bir oyun almak istiyorum fakat banka kartımı kullanamıyorum (Yapı Kredi). Ne yapmam lazım yeterli bakiye var fakat kart bilgilerini girdiğimde uyarı veriyor, tüm ödeme yöntemlerini denedim.Alıntıyı görüntüle
Online ödeme açık. Ödeme yöntemi seçmede hiç birini kabul etmedi. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Hocam bunun çeşitli sebepleri olabilir. Hesabınız online ödemelere açık mı? Satın alım yapacakken orada yanlış ödeme yöntemini seçiyor olabilirsiniz veya bankanız ile alakalı bir problem de olabilir. Yapı kredi müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah edip bilgi isteyebilirsiniz. Steam destek ile iletişime geçip destek talep edebilirsiniz.
Kart vısa mıŞimdi deniyorum. Tavsiyen için teşekkürler
Yapı kredi word card değil mine master ne visa garip bir sistem
Yapıkredi TLcard. Ayrıca sorunu çözdüm bu kartlarda visa veya master altyapısı sonradan ekleniyormuş yani kullanıcının isteğine kalmış, bende hiç bağlamamıştım o yüzden ödeme kabul etmiyor.Yapı kredi word card değil mi
Hayırlı olsun iyi oyunlarYapıkredi TLcard. Ayrıca sorunu çözdüm bu kartlarda visa veya master altyapısı sonradan ekleniyormuş yani kullanıcının isteğine kalmış, bende hiç bağlamamıştım o yüzden ödeme kabul etmiyor.
Ben hiçbirşey anlamadım böyle bişey mi varmış, nereden ekleniyorbu kartlarda visa veya master altyapısı sonradan ekleniyormuş yani kullanıcının isteğine kalmış, bende hiç bağlamamıştım