Neler Yeni

Wireless mouse onerisi

Üsame Ak

80+
Katılım
18 Şubat 2022
Mesajlar
374
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Üsame Akiş
Merhabalar şuan logitech g203 lightsync markalı mouse kullanıyorum kablosu canımı sıkmaya başladığından ötürü kablosuz mouse a geçmek istiyorum önerebileceğiniz mouse var mı yanına da güzel mousepad fps oyunları oynuyorum valorant tarzı bütçe 1500 civarı bu fiyata kablosuz alınmaz derseniz daha da yüksek fiyatlı onerebilrsiniz
 
Katılım
23 Şubat 2021
Mesajlar
394
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Hocam arkadaş f/p olarak bir mouse önermiş içindeki sensor piyasadaki en iyi sensör mousenin kendi kalitesi logitech superlight kadar kaliteli olmasadaicindeki sensor aynı bu bütçede bundan düzgün kablosuz mouse yok bu bütçede fiyatinın hakkını en iyi şekilde verecek mouse bu şuan kullandığınız kmouseden buna geçince farkı kesinlikle hissediceğinize emin olabilirsiniz.
Yanlış anlamayın ama sadece körü körüne oneriyorsunuz herkes farklı birsey öneriyor lütfen açıklık getirin
 
Katılım
9 Mart 2024
Mesajlar
8
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
çb
Arkadaşın önerdiği mouse da gerçekten fiyatına göre özellikleri bayağı iyi bir mousemuş. Tabi seçeceğin mouse için birçok etken var ama ben de çok yakın zamanda senin gibi kablosuz bir mouse almak istediğim için biraz araştırma yapmıştım. O yüzden razer viper v3 hyperspeed i önerebilirim. Gerçekten yaptığım araştırmalarda en f/p ürün olarak düşünüyorum açıkçası (ki ben de aldım onu kullanıyorum şu an) tabi bu benim fikrim. En azından bilindik bir marka olarak tercih ettim; çünkü arkadaşın yukarıda tavsiye ettiği mouse u ilk defa duydum. Belki de bilindik bir markadır da ben bilmiyorumdur o da olabilir tabi ama dediğim gibi benim önerim razer viper v3 hyperspeed olur. Şu an fiyatı yükselmiş biraz ama düzenli takip edersen çok sık indirime giriyor. Hatta daha bundan yaklaşık 2 hafta kadar önce 1.800 liraya kadar düşmüştü. O fiyata gerçekten f/p olur diye düşünüyorum ama şu anki fiyatı bir tık yüksek gibi. Karar sana kalmış tabi yine.
 
Top Bottom